Wpis z mikrobloga

Pomijajac atencyjnosc to te nogi sa poprostu normalne. Ot tak. Jak wiekszosci lasek ktore sa szczuple. Co jest w tym niezwyklego? Rozumiem jakby byl wypracowane na treningacch czy cus. Ah te spermiarze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@chrystusie: Jestem pewien, że zbyt długo ten tag się nie utrzyma, bo w każdym poście będziesz mieć festiwal #!$%@? przegrywów, którzy będą wyładowywać na Tobie frustracje, że nigdy nie dotkną nawet takiej laski ( ͡º ͜ʖ͡º)

A potem hurr durr, na reddicie to mają gone wild, a na wykopie to jak w lesie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@RatKing: pomimo tego wszystkiego nadal obserwujesz ją na instagramie. Masochizm jakiś czy co? Nie podoba się to block, a nie jeszcze specjalnie ja podgladasz niby, że dla beki hehe. To jest dopiero ultra żałosne.

• Odpowiedz
@mirka_wykopkova: @mokry_sen_polonisty: spora różnica rozmiaru to będzie jakieś xxs/xs do wzrostu 160 może https://s.click.aliexpress.com/e/cjJmbfEY
@Mleko_Czekoladowe: kupuje z Ali bo u nas jakieś ciekawe wzory to minimum 15 zł-20 zl za pare, a tutaj 8-9 zł a wybór ogromny :p
@C_H_M_I_E_L_U: mam dwa koty i niestety zdjęcia po ataku kotów ;p
@pussi_magnet: tu nie chodzi o nogi tylko o rajstopy xD
@
  • Odpowiedz