Wpis z mikrobloga

• 1
@totalski: laska z mojej klasy, zaczynała jakoś w 2017 w październiku i do tej pory nie zrobiła XD

Tez mogłem iść na wojnę z wordem gdzie babka powiedziała mi „no jedziemy jedziemy” po czym wcisnęła hamulec i powiedziała ze oblałem bo przejechałem stop, ale #!$%@? się na to i zdałem następnym razem
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Sash_a: Znam osoby, które zdawały kolejno 13, 17 i 18 razy (same baby XD), z tych 3 tylko ta 17 jeździ dobrze, 13 generalnie Już wcale (nie musi i tak), a 18 nie chciałabym spotkać na drodze XD ale one wszystkie zdawały przynajmniej 15 lat temu, trochę inaczej wtedy egzaminy wyglądały. Wbrew pozorom teraz jest łatwiej zdać, więc gdyby zdawały teraz tyle razy, to bym się bardziej bała na nie trafić.;D
@Sash_a: może przydało by się jej parę h z innym instruktorem i rozmowa z psychologiem który wytłumaczy różnicę między egzamin a loteria.
A co do twojego przypadku: może po tym jak to powiedziała zawahałeś się i pojechałeś dopiero jak już było za późno? A może chciała sprawdzić czy wiesz jak się masz zachować na stopie a ona wcale nie zwolniła ciebie z obowiązku zastosowania się do przepisów? Albo jeszcze może taki