Wpis z mikrobloga

@nightrain: A #!$%@? to wie. Zbymak w tej całej karuzeli, albo zapowiada picie szampana z okazji "Wisły - potentata" lub wódki z okazji "Wisły - bankruta". Zastanawiam się jedynie nad Stanowskim, bo o ile z reguły pieprzy kocopoły, o tyle obstawiam, że ma dobre kontakty z playboyem Leśniodorskim, który rzekomo łoży chajs na Weszło. A wg wczorajszej konferencji Leśny jest praktycznie p. o. prezesa, bo ma pełne prawo do reprezentowania.

@nightrain: Najgorsze jest to, że człowiek nie wie co będzie lepszym rozwiązaniem. Czy pozostanie w Eklapie, czy spadek i szansa na oczyszczenie się ze ścierwa, co nasz Klub rozwaliło. Jeszcze gorsze jest to, że drugi wariant wcale nie oznacza pozbycia się pijawek. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

I wzajemnie, niech już to wszystko się skończy.
@mar-ek: Akurat tego twitta uznaję jako ironię uderzającą w Stanowskiego. Taka swoista licytacja.

Bardziej przemawia do mnie to: https://twitter.com/SzJadczak/status/1081641663968235520

Padaczka jest zajadłym wrogiem Wisły, aczkolwiek to bardziej efekt działalności sharksów.

A co do Miśków w 4. lidze też trzeba wziąć pod uwagę, że wówczas Wisła będzie tylko i wyłącznie przykrywką pod nielegalne biznesy. W ostatnich dniach się okazuje, że byliśmy również dla nich dojną krową jeśli chodzi o wyprowadzanie chajsu.
@mar-ek: Głupio mi to mówić, ale Padaczka jest dla mnie w tej chwili najbardziej wiarygodnym dziennikarzem.

Jako pierwszy napisał, że Ziętkowie się wycofują z rozmów, później w tej całej sinusoidzie wątpił w Wannę. Ale skoro są takie deklaracje to gracz musi być naprawdę duży.