Aktywne Wpisy
kamilek123 +859
Cześć. Jestem już po operacji tego guza.
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
źródło: 1720027861292522065571367741426
Pobierz
Mirasy pytanie. Pode mną wprowadziło się małżeństwo 2+2. Dzieci w wieku na oko 3-4 lat. Od rana do wieczora jest wrzask. Nie powiem trochę zaczyna być to uciążliwe. Dodam, że maja metraż taki sam jak mój czyli 45m2 xD. Bije się z myślami czy tam zejść i pogadać z nimi żeby się tymi dziećmi trochę zajęli czy po prostu olać temat bo to dzieci. Byłem już tam raz #!$%@? w drzwi ale

Od ponad roku codziennie na ręce (z pojedynczymi wyjątkami) i ani trochę się nie znudził:) Brak chęci zakupu czegokolwiek nowego bo nic bardziej mi się nie podoba i nie jest w stanie odwrócić uwagi od tego wariata więc dumnie zbiera nowe rysy ( ͡º ͜ʖ͡º)
#zegarki i zaryzykuję #watchboners
źródło: comment_3HY2xJe1T5ZSvgyWiINN6FEgl2xQyikr.jpg
Pobierzźródło: comment_sPG9qZ6YqlcUUmoDefqNvWcWP4vfUwKN.jpg
Pobierz@Luks_WGS
źródło: comment_5omjtuk8m788ZtYrYkZZQD2VJJpNUpbB.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_woodjx91GxEvXJkHvWt8HviwfMxVgfhk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1Z87kcVpvUuVPwpOLEpidx4WfDBtj2G5.jpg
Pobierzźródło: comment_l4lYrj5XgKKha1AxsALx4ekMyuGWMj6J.jpg
Pobierzźródło: comment_CPhGyPkQkAybqbYgaCQnvQeYKLRAhnXW.jpg
Pobierzźródło: comment_jQaXsysi3Igg18uCWwOb3qha9feBzkqV.jpg
PobierzOstatnio zauważyłem w nim funkcję automatycznego podświetlenia, przy zmianie nachylenia nadgarstka
źródło: comment_mN0I8VktSgyw6xzmENrV3EQr3qQhqfW6.jpg
Pobierz