Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +101
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

Adkos +32
źródło: temp_file685206702467609170
Pobierz
![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

Kiedyś, dawno, dawno temu programowałem w Pascalu (tak, to były czasy, gdy ten język był modny. I zaznaczam, że nie jestem rolnikiem (pdk)) i w assemblerze. Ale technika trochę poszła do przodu ;)
#programowanie
Komentarz usunięty przez autora
- rynek juniorski jest przesycony
- to nic, że jest napisane, że jest gwarancja pracy - nie ma jej, albo zajebią Ci lojalke na 4 lata
- ofert dla juniorów/stażystów z roku na rok będzie coraz mniej
- już teraz masz lekko 100 osób na
Jak chcesz mieć opcje awaryjną to zrób sobie jakiś kurs spawacza, albo kat C+E, bo programowanie do tego nie nadaje się ani trochę. Za dużo trzeba poświęcić (nie mówię tutaj o pieniądzach) aby ten plan awaryjny był użyteczny.
- Nie zniechęcaj się!
- Wykorzystaj darmowe 3 miesiące na Pluralsight.
- Ogarnij podstawy programowania, a potem bierz się za obiektowe i wzorce projektowe.
- Lepszy będzie Python dla początkującego. Mniej miejsc pracy ale też mniejsza konkurencja, a język sam w sobie