Aktywne Wpisy

DailyMail.com uzyskał fragmenty wspólnego raportu US Air Force, NASA i FBI na temat poprzednich wtargnięć na bazy wojskowe oraz relację oficera. Wygląda to bardzo źle. Wiedzą o tym od co najmniej roku i nie potrafią tego złapać. Spotykają się z technologią dotąd niespotykaną. Próbowano użyć sprzętu Sił Specjalnych i żadnych efektów. Wszystko co władza oficjalnie podaje to kłamstwa, sytuacja jest ekstremalnie zła. Jednocześnie władze USA już wcześniej wykluczyły udział obcych państw.
Cały
Cały
aa-alkus-80 +20
#alkoholizm
No to o mnie: 44 lat skończone, kawaler, który nigdy nie myślał o zakładaniu rodziny, bo to odpowiedzialność i nerwy. Przez to brak dzieci. Z rodziny tylko siostra, rodzice poumierali. Brak znajomych, kolegów, bo charakter nieufności no i w moim wieku już mają rodziny. Żadnych sportów zespołowych.
Zawsze lekka praca biurowa (porzucona przez niechęć do obrabiajacych d--y, że ktoś żyje inaczej. Własny duży kwadrat i oszczędności. Kilka lat #neet
No to o mnie: 44 lat skończone, kawaler, który nigdy nie myślał o zakładaniu rodziny, bo to odpowiedzialność i nerwy. Przez to brak dzieci. Z rodziny tylko siostra, rodzice poumierali. Brak znajomych, kolegów, bo charakter nieufności no i w moim wieku już mają rodziny. Żadnych sportów zespołowych.
Zawsze lekka praca biurowa (porzucona przez niechęć do obrabiajacych d--y, że ktoś żyje inaczej. Własny duży kwadrat i oszczędności. Kilka lat #neet

źródło: temp_file7912151192958540183
Pobierz
Kiedyś się doczekam ale kiedy
#priorityline
źródło: comment_gn173It7x1ZjAYR4zV9hNcDAZqB64G3T.jpg
PobierzZ góry dzięki.
źródło: comment_4Bef2dIRq06UDS1aqLUiy4rx3k6Lgh2d.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Na faryaa.com widać jeszcze, że przeszły odprawę celną 28-go
@PabloAlto: patrząc na tracking jedziemy na jednym wózku :P
Ps. poprzedni komentarz dodał się jakoś ucięty więc dodaje na nowo
źródło: comment_STQ9BfiRcYclQYTYPRpkdsKfA9IbRotI.jpg
PobierzChyba już Niemcy co?
Zazwyczaj jest jeszcze status o wysyłce z kraju nadania (choć nie zawsze)
źródło: comment_3YBwPjLa1CMSwyUiv2BfWYksBh1a8J57.jpg
Pobierz@hifonicszeus
MI też wskoczył wylot przesyłki, ale niby 2.01 o 23:00
Status pojawił się dzisiaj. No to czekamy na zameldowanie się w DE