Aktywne Wpisy
DoktorMorela +97
Czasami jak z kims rozmawiam i mówię, że inwestuję i mam pieniadze w akcjach to widzę wielkie zaskoczenie i szok, bo przecież to h----d,oszustwo i na pewno stracę xd
Kiedys rzuciłem to mojej babci to ona krzyknęla: boże wszystko stracisz!
Kolega z pracy kiedy dowiedzial sie że mialem portfel akcji za 200tys stwierdzil ze lepiej gdybym kupił sobie auto bo na co czekac.
Tez macie podobne sytuacje z zyciu gdy ktos slyszy
Kiedys rzuciłem to mojej babci to ona krzyknęla: boże wszystko stracisz!
Kolega z pracy kiedy dowiedzial sie że mialem portfel akcji za 200tys stwierdzil ze lepiej gdybym kupił sobie auto bo na co czekac.
Tez macie podobne sytuacje z zyciu gdy ktos slyszy

Emble +372
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Zdrowie tak chciało że przed świętami został mi wycięty woreczek zolciowy, co za tym idzie muszę stosować dietę lekkostrawna ( ͡° ʖ̯ ͡°). Czyli nie będzie makowca, śledzia,sałatek,ryby po grecku... I mogę tak wymieniac z godzinę, ale ze i tak muszę jeść więc wymyśliłem że zrobię sobie dania lekkie. Wchodzę na neta wpisuje dane słowa i uuuuj (╯°□°)╯︵ ┻━┻, zero przepisów tylko durne artykuły o niczym!, ciągle walkowane to samo, to tak to nie i że wszystko na stole we wigilię jest uuj fuuj i niezdrowe XD.
Znajdzie się jakiś miras lub miraska z #jedzzwykopem i poda mi przykład na jakieś smaczne lekkie dania, które dadzą przyjemność (znikoma, ale jednak).
Uratujcie człowieka przed płaczę przy stole (╥﹏╥)