Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki! Może z rana będzie odzew na moje pytanie. W app. mobilnej w ulotkach pojawiło mi się to: https://www.gazetkonosz.pl/rtv-euro-agd/oferta-specjalna-od-piatku-07-12-2018-0/?page=2

Wszystkie ceny dość atrakcyjne i nie zwróciłem na nie uwagi bo szukam Roomba 980 która mnie interesowała. Jaki cel jest zamieszczać takie gówno promocje? Troll?? Na infolinii usłyszałem, nie wydajemy ulotek w formie elektronicznej. Ktoś poświęca swój czas i robi taki świąteczny trolling czy jak? Wczorajszy mój wpis na który nie dostałem odpowiedzi....

Cześć, dziś byłem w RTV EURO AGD. Zachęciła mnie ulotka w aplikacji mobilnej. Na infolinii dostałem informację - ulotek elektronicznych nie udostępniamy. Oczywiście ceny z elektronicznej oferty to fikcja. Czy któryś z Mireczków może zobaczyć, ile kosztuje Roomba 980 w ofercie tego sklepu na ulotce? Będę wdzięczny. Chyba te aplikacje mobilne, które wyświetlają wiele gazetek, różnych marketów, mają dane od nich. Pierwszy raz się spotykam z taką sytuacją.
Dzięki! Jaki TAG aby poinformować #rtveuroagd? #zakupy #promo #sklep
  • 6
@insert_table81: Swoją drogą Euro to największy syf. Kupowałem ostatnio robota kuchennego. Dwóch pracowników opowiadało mi historie życia, że Bosch lepszy niż Kenwood bo ich matki/dziewczyny miały. A do tego kilkanaście razy pytanie czy na pewno nie chce dokupić dodatkowej gwarancji w jakiejś firmie ubezpieczeniowej.