Aktywne Wpisy
dom_perignon +423
Kadet20 +75
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pyt. Za 1k, wygrała okrągłe 0
#milionerzy
@opona_od_czolgu_o_zapachu_kokosowym: kurcze zrozumiem wszystko ale serio, nigdy na studiach inżynierskich nie pojawiło się hasło piasta? Zupełnie nie kojarzy ci się to z czymkolwiek? Aż mnie zdziwiłeś. Mi się w życiu to hasło dziesiątki razy przewijało i to nawet przed studiami.
Np. techniki spawania szyn kolejowych (jestem po informatyce).
@Lestaro: #!$%@?, może nigdy nie jeździła na rowerze i może nawet go nie widziała, ale na pewno coś tam kiedyś o nim usłyszała, że ma dwa kółka, dwa geje, opony, coś na wzór kierownicy od malucha, jakiegoś hamulca, no i klakson co wydaje dzyn dzyn.
i wybrała najgłupszą odpowiedź, czyli połączenie z
@opona_od_czolgu_o_zapachu_kokosowym: To się nie ma czym chwalić.
Każdy facet nie tylko inżynier podstawy powinien znać. Co to jest piasta, kryza, mimośród, itd