Wpis z mikrobloga

#bielizna #rozowepaski #modadamska

Najpierw pytanie do #rozowepaski : Jakie są topowe sklepy z fajną bielizną ze sklepami stacjonarnymi w #warszawa ?

a teraz:
#zalesie #victoriassecret
Jakiś czas temu (~2 miesiące) byłem z różową w sklepie Victoria's secret i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Było wiele ciekawych ciuszków, które bardzo nam się spodobały i były inne od tego co można zobaczyć w innych sklepach. Jako że nieubłaganie zbliżają się święta udałem się ponownie już sam do tego miejsca i mimo profesjonalnej obsługi tam i spędzenia dłuższego czasu nie znalazłem nic konkretnego. Większość modeli wyglądała jak najzwyczajniejsza bielizna, której po samym wzorze czy pomyśle nie odróżniłbym od innych.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Większość modeli wyglądała jak najzwyczajniejsza bielizna, której po samym wzorze czy pomyśle nie odróżniłbym od innych.

@Psychopatologia_stosowana: bo VS nie kupuje się dla niecodziennych wrażeń wzrokowych, tylko żeby sprawić przyjemność kobiecie - żadna nie będzie obojętna jak dostanie komplet od VS, chętnie się przebierze, pokaże, zapozuje - tak jest rola tej bielizny ( ͡ ͜ʖ ͡)

ja polecam Hibou - co prawda to głównie ciuchy
  • Odpowiedz
no ja bym na przykład była zła

@kativszek: byłabyś zła, że ktoś Ci podarował nie taki prezent, jak byś chciała? grubo.

co do jakości to się nie wypowiem, nie nosiłem ani nie przypatrywałem na szwy, wykończenie, itp - ale mówić o firmie, która rządzi i dzieli na bieliźniarskim rynku premium, że jest tandetną marką, to odważne stwierdzenie.
  • Odpowiedz
@advert: nie lubię jak ludzie przepłacają za rzeczy które nie są tego warte, nawet jeśli koniec końców ta bielizna jest dość tania, bo 300 zł za stanik to sieciówkowa cena.

Poza tym Victoria secret to marka nastawiona na nastolatki zaopatrzone w siostry Hadid i Kardashianki, bieliźniarsko to nie rządzi akurat niczym :)
  • Odpowiedz