Aktywne Wpisy
heksengerg +84
mirko_anonim +31
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Oszczędzam i inwestuję od dokładnie dwóch lat. Nie są to duże kwoty, to dokładnie 1000 zł miesięcznie. Strategia jest prosta, kupuj bez względu na wahania rynków to i tak wszystko się uśredni.
Podzieliłem to na cztery części po 25% na:
-poduszkę finansową
Oszczędzam i inwestuję od dokładnie dwóch lat. Nie są to duże kwoty, to dokładnie 1000 zł miesięcznie. Strategia jest prosta, kupuj bez względu na wahania rynków to i tak wszystko się uśredni.
Podzieliłem to na cztery części po 25% na:
-poduszkę finansową
Najpierw pytanie do #rozowepaski : Jakie są topowe sklepy z fajną bielizną ze sklepami stacjonarnymi w #warszawa ?
a teraz:
#zalesie #victoriassecret
Jakiś czas temu (~2 miesiące) byłem z różową w sklepie Victoria's secret i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Było wiele ciekawych ciuszków, które bardzo nam się spodobały i były inne od tego co można zobaczyć w innych sklepach. Jako że nieubłaganie zbliżają się święta udałem się ponownie już sam do tego miejsca i mimo profesjonalnej obsługi tam i spędzenia dłuższego czasu nie znalazłem nic konkretnego. Większość modeli wyglądała jak najzwyczajniejsza bielizna, której po samym wzorze czy pomyśle nie odróżniłbym od innych.
@Psychopatologia_stosowana: bo VS nie kupuje się dla niecodziennych wrażeń wzrokowych, tylko żeby sprawić przyjemność kobiecie - żadna nie będzie obojętna jak dostanie komplet od VS, chętnie się przebierze, pokaże, zapozuje - tak jest rola tej bielizny (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
ja polecam Hibou - co prawda to głównie ciuchy
@kativszek: byłabyś zła, że ktoś Ci podarował nie taki prezent, jak byś chciała? grubo.
co do jakości to się nie wypowiem, nie nosiłem ani nie przypatrywałem na szwy, wykończenie, itp - ale mówić o firmie, która rządzi i dzieli na bieliźniarskim rynku premium, że jest tandetną marką, to odważne stwierdzenie.
Poza tym Victoria secret to marka nastawiona na nastolatki zaopatrzone w siostry Hadid i Kardashianki, bieliźniarsko to nie rządzi akurat niczym :)