Aktywne Wpisy
Ciekawe czy NATO dlugo jeszcze bedzie udawac przed swoimi obywatelami ze Kijów ma szanse zatrzymac specjalną operację.
Oni wiedzą że to niemożliwe i zimy w 2024 czy 2025 by nie przetrwali z zimna w domach.
Z całego serca dopinguję Ukrainę,chciałbym cudu.
To tylko rozjuszy Rosję ja się boję żeby u nas wojny nie było nie chcę żeby mój kraj atakował Rosję bo to się źle skończy.
Lepiej nie denerowować Rosji oni mają
Oni wiedzą że to niemożliwe i zimy w 2024 czy 2025 by nie przetrwali z zimna w domach.
Z całego serca dopinguję Ukrainę,chciałbym cudu.
To tylko rozjuszy Rosję ja się boję żeby u nas wojny nie było nie chcę żeby mój kraj atakował Rosję bo to się źle skończy.
Lepiej nie denerowować Rosji oni mają
Jest już pierwszy lutego. Jak szybko czas leci. Staruszek z Ameryki musi znowu przylecieć, ale dlaczego? Rok temu był tu i poza jedzeniem pizzy nic nie robił? Czy zatrzymał operację specjalną? Leci tak, bo mu się nudzi, dziadek ma rozrywkę na stare lata. Powinien podejść do sprawy pokojowo i nie wywierać presji na Niemcy czy Polskę w sprawie dostaw sprzętu. Czy chce nas wciągnąć w wojnę? Przecież NATO będzie za nas walczyć,
Właśnie zakończyliśmy losowanie par w pierwszej edycji #wykopaka. Do zabawy zgłosiło się 451 uczestników (WOW!), z czego w losowaniu udział wzięło 297 osób. Reszta nie zgłosiła się do weryfikacji lub jej nie przeszła.
Każdy z Was (z wyjątkiem osób z zablokowanymi wiadomościami) otrzymał lub powinien w najbliższym czasie otrzymać na priv wiadomość z wynikami losowania (API Wykopu nawaliło – mimo zwiększonego limitu musimy wysyłać powiadomienia partiami).
Informacje o Waszych odbiorcach (opis i link do profilu) znajdziecie po zalogowaniu na swoje konto na stronie zabawy w sekcji "Dane odbiorcy". Dane do wysyłki zostaną Ci udostępnione, gdy tylko Ty i Twój odbiorca zweryfikujecie wysyłaną przez siebie paczkę, o czym poinformujemy w kolejnej wiadomości.
Pamiętajcie, żeby nie zdradzać dla kogo przygotowujecie paczkę, aż do momentu jej doręczenia - wszyscy lubimy niespodzianki. Jeśli chcecie, możesz za to podpisać się w dołączonym do paczki liście.
W razie problemów możecie anonimowo skontaktować się zarówno z odbiorcami swoich paczek, jak i z osobami, która przygotowują paczki dla Was. Aby to zrobić, zalogujcie się do Panelu użytkownika i przejdźcie do sekcji "Anonimowe wiadomości.
Na przygotowanie i wysyłkę swojej paczki macie czas do 20 grudnia. Nie zostawiajcie tego jednak na ostatnią chwilę, bo niewysłanie paczki oznacza wykluczenie z udziału z kolejnych edycji zabawy. Nie zapomnijcie o wysłaniu zdjęcia weryfikacyjnego przygotowywanej paczki. Zdjęcie powinno zawierać widoczną zawartość paczki wraz z listem i karteczkę z datą i nickiem odbiorcy przesyłki. Brak weryfikacji zdjęcia sprawi, że nadawca nie będzie mógł wysłać paczki do Was, a Wy zostaniecie wykluczeni z kolejnych edycji zabawy.
Jak przygotować paczkę?
Zacznijcie od przeczytania opisu swoich odbiorców. Dowiecie się z niego jakie mają zainteresowania, jak spędzają wolny czas, a czasem nawet czego nie lubią. Możecie też przejrzeć publikowane przez nich treści. Postarajcie się spersonalizować paczki tak bardzo, jak tylko to możliwe. Nie zapomnijcie do przesyłek dołączyć listu - często to on sprawia najwięcej frajdy. Możecie napisać w nim na przykład kilka słów o sobie, opisać przygotowaną paczkę, odnieść się do zainteresowań odbiorcy lub po prostu złożyć świąteczne życzenia.
Zapraszamy też do obserwowania tagu #wykopoczta.
Powodzenia i dzięki, że jesteście z nami! ʕ•ᴥ•ʔ
@wykoPAKA: Ło, spora różnica.
@wykoPAKA: A jak się trafi jakiś lekarz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora