@kajelu Ktoraś z 52 w stronę Mogilskiego, na którym dopiero teraz wysiadłam... A wszystko dlatego, że na liście Lubicz gdzieś tam zapalił się tramwaj z 40 minut temu
@diarrhoea "Krakow pod reka" w sklepie play kierowniku @Stalowa_Figura same here (✌゚∀゚)☞ Otworzyl drzwi po kilku minutach po czym podjechal na przystanek na ktorym kolejne stado wsiadlo xD smiesznie sie to oglada z boku
@kajelu Mnie najbardziej rozbawił poszukujący podsłuchu i poklasku otyły facet, który głośno gadał by ruszył, czemu stoi aż w końcu wysiadł ku mej uldze...jakby to gadanie miało sprawić, że tramwaj niczym pociąg w Powrocie do przyszłości ubiesie się nad torami ))¯_(ツ)_/¯
@diarrhoea gdy jechałam między Pocztą Główną a Teatrem Słowackiego to widziałam, że w drugą stronę też stał za sobą sznureczek tramwajów. Jak jest w tym momencie to nie wiem, wydostalam się
@mockingbird_ @Stalowa_Figura @diarrhoea @moj_znowu_byl_zajety wszystko dzieki szczytowi ONZ w Katowicach. Kilka tysiecy dyplomatow mieszka w Krakowie ktorych na bombach tu wożą. I tak przez najblizsze 2 tygodnie. Szkoda ze tak cicho o tym bylo w lokalnych mediach i na przystankach
Dziś do domu na piechotę
#krakow
@Stalowa_Figura ktora kropka? ( ͡º ͜ʖ͡º)
A wszystko dlatego, że na liście Lubicz gdzieś tam zapalił się tramwaj z 40 minut temu
@Stalowa_Figura same here (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Otworzyl drzwi po kilku minutach po czym podjechal na przystanek na ktorym kolejne stado wsiadlo xD smiesznie sie to oglada z boku
@diarrhoea gdy jechałam między Pocztą Główną a Teatrem Słowackiego to widziałam, że w drugą stronę też stał za sobą sznureczek tramwajów. Jak jest w tym momencie to nie wiem, wydostalam się
@Stalowa_Figura: agent jaki czy co? ;)
@powaznyczlowiek: A ja nie tylko w takich sytuacjach nieodmiennie doceniam, ze jak zawsze jeżdżę rowerem :)