Aktywne Wpisy

jmuhha +38
Wytłumaczy mi ktoś jak to jest, że kiedyś nie było nic a były dzieci?
źródło: 1000021453
Pobierz
Antorus +178
W gimbazie miałem paru kolegów, akurat wtedy Vice City było "hot" gierką i wszyscy grali.
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
źródło: hq720
Pobierz

Nie do końca rozumiem kto ma się cmokać
1. PANIE KOWALSKI z dniem 3.12 jest pan zwolniony
2. PANIE KOWALSKI z dniem 3.03 nie przedłuzymy z paem umowy
Bo jak opcja numer 2 to się zachował wręcz wzorowo informując osobę z takim wyprzedzeniem bo ta może sobie szukać nowej pracy w tym okresie
@PeteGlorious: zdecyduj się czy jest informacja o zwolnieniu czy nie przedłużeniu umowy bo to taka mała różnica
@johny-kalesonny: Nie można złożyć wypowiedzenia mailem, tzn. pracodawca nie może.
@johny-kalesonny: Brawo. Przeczytałeś coś na stronie www.
@johny-kalesonny: Nie jestem google-prawnikiem.
Nie muszę szukać porad na komercyjnych stronach, żeby komuś poradzić.
@johny-kalesonny ok, wiem trochę więcej. Koniec umowy powinien być w marcu a wysłali maila że rozwiązują umowę. Także sam już nie wiem co o tym myśleć.