Aktywne Wpisy
blackghost +643
Heh moja znajoma wróciła właśnie do pracy po urlopie macierzyńskim.
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia

HoroLive +10
Podejrzewam że chłop już gryzie ziemię od 4 dni.
1. Brak żarcia - skąd miałby czerpać pożywienie? Ok może nazwoził sobie do swojej ziemianki 10 tyrolskich, ale on musi uciekać, a nie może po nie wrócić.
2. Nie widać, nie słychać go - w lesie jest hałas jak się chodzi, nawet liść spadający zwraca uwagę.
3. Brak wody. Pogoda mu nie sprzyja, nie może pić deszczówki, a w lasach nie ma wody. To nie
1. Brak żarcia - skąd miałby czerpać pożywienie? Ok może nazwoził sobie do swojej ziemianki 10 tyrolskich, ale on musi uciekać, a nie może po nie wrócić.
2. Nie widać, nie słychać go - w lesie jest hałas jak się chodzi, nawet liść spadający zwraca uwagę.
3. Brak wody. Pogoda mu nie sprzyja, nie może pić deszczówki, a w lasach nie ma wody. To nie

![Mechanizm, który kurczy się podczas pociągania [EN]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b6d88b8c5dc555d1f491e43eb4adfdfd002faf2ce913a6f8cbc51ca6f819fd9e,q80.jpg)

#bmw
Powodzenia drugi raz z LPG, stracisz bagażnik.
W grę wchodzi tylko 328i ze Stanów i 330i 258KM, bo 272KM ma wtrysk bezpośredni i lepiej sobie gaz darować. :)
Moja e61XD na 3 litrowym 231 konnym dieslu pali mj okolo 9
Trzecia rzecz to zapomnij o bagażniku. Dolicz do tego ze choćby skały srały bedziesz tankowac co około 300 kilometrow. Mega upierdliwe.
Auto mam z fotelami Komfort także wygoda w tym aucie to temat na osobny wątek ;)
Co do kasy... chciałbym Cie przestrzec przed kupowaniem aut "od osoby prywatnej, od niemca, francuza etc" z malym przebiegiem. Moja e61530xd jest z 2006 roku i ma 280k przebiegu w pelnej dokumentacji (która robi ww. firma)
Nie licz na okazje
jak ktoś ma ochotę szukac fajnego e92 to z góry odradzam. Mi z ogromnym budżetem jak na ten model przez pół roku nie udało się znaleźć nic sensownego
Doszedłem do wniosku, że trzeba chyba wydać 100patykow na F30/F36, ale czy to 10lat młodsze jest 4x lepsze? ))¯_(ツ)_/¯