Wpis z mikrobloga

Jak zawsze byłem fanem xiaomi to co się o--------a ostatnio z moim służbowym Redmi 5 to jakiś żart
Telefon łapie co jakiś czas dość mocne przywiechy, dość mocny battery drain (40% przez noc), a dzisiaj jak wyszła w końcu aktualizacja (mam nadzieje, że naprawi te problemy) to podczas pobierania aktualizacji telefon wibruje co kilka sekund xD
#xiaomi #android
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Pan_wons: ale tutaj raczej samo urządzenie jest ok tylko soft się p---------ł
Co ciekawe coś popieprzyli bardziej bo w TWRP nie mam dostępu do partycji data ani cache i mimo, że aktualizacja się pobrała to muszę ja najpierw przerzucić na kartę pamięci xD
sebool12 - @Pan_wons: ale tutaj raczej samo urządzenie jest ok tylko soft się p------...
  • Odpowiedz
@sebool12 wiruje ponieważ próbuje zwrócić twoja uwagę na to, że stara się usilnie wrócić do formy. Nie chcę Cię zawieść poprostu. Masz szczęście. Ja mam np Huawei p20 i po tych reklamach w tv ma kompletnie w------e. No nic. Nawet włącza się z jakimś fochem. Także.... Ten.... Tego... Nie marudzi Mirku
  • Odpowiedz
@sebool No to zarzuty kieruj na forum Xiaomi.eu. Rozumiem, jakbyś żalił się tutaj na Globala, ale skoro nie używasz systemu od producenta...
Swoją drogą po co wgrywać Xiaomi.eu na służbowym telefonie?
  • Odpowiedz