Życie jest do dupy. Głupia nieśmiałość-przez nią przegrywam życie,nie potrafię zagadać do mojej wybranki,po prostu się tego boję.Nie wiem czemu,chyba boję się odrzucenia. Codziennie smutam i planuję jak wreszcie podejść, codziennie staram się zwrócić jej uwagę, opuszczałem lekcję by ją spotkać,ale to nic. Jestem rozpaczony bo czas ucieka i ktoś może ją poderwać,tak bardzo się w niej zauroczyłem a nie potrafię po prostu zagadać.Cierpie codziennie przez miłość. KUUUUURWAAAA. #stulejacontent #feels #tfwnogf #przegryw
Przechodziłem to samo w gimbie. Byłem zakochany i nigdy tego jej nie wyznałem. W sumie to nadal jestem na tyle nieśmiały, że nie mam dziewki do tej pory a miałem okazje.
@czlowiek-stolec Miałem to samo w gimbie tylko, że jak powiedziałem co czuję to skończyło się koszem. Szkoda, że po tym wydarzeniu od prawie 3 lat jestem rozdarty w środku. W każdym bądź razie trzymaj się mirku, powodzenia i odwagi
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
#stulejacontent #feels #tfwnogf #przegryw
Słowem: Współczuję (╯︵╰,)