Wpis z mikrobloga

@roszek: @JudzinStouner: ceny nie powiem, nie będę Was denerwował, powiem tylko tyle, ze kosztował 5x mniej poniżej ceny rynkowej. Ogłoszenia nie było. Mam swoje źródełko, gdzie jak jest coś fajnego w cenie nierynkowej (czyt. bardzo bardzo niskiej) to dzwonią i ja biorę zawsze. Maja jeszcze trochę starych nowości w stanie bdb+ w cenach śmiesznych, wiec wystąpiłem o 10 następnych promes i zakupy będą dalsze dopóki żona mnie nie
  • Odpowiedz
@axe_murderer: Jak będziesz odsprzedawał w rozsądnej cenie to i źródła nie potrzebuję;) Makarov pasowałby do mojego P-83, wtedy tylko jeszcze CZ-82/83 i byłby mały zestaw w 9x18. Gdzie Cię szukać mireczku? :D
  • Odpowiedz
@JudzinStouner: @roszek: @jacomelli: @neutronius: tyle osób nie nie dam rady, bo jeszcze podpadne pod niekoncesjonowany obrót. Możemy się umówić, że jak będę miał coś fajnego to mogę wołać, wysyłać fotki itd. Kto będzie chciał, wtedy weźmie. Ja mówię, że nie przejem tego a na Mirkach zarabiał nie będę. Z tego co mnie kompletnie na tą chwilę nie interesuje to mam Pardini hp .22 z
  • Odpowiedz