Wpis z mikrobloga

@maxbor555 zabrali Ci prawko na podstawie prędkości obliczanej za pomocą gpsu w kamerze videorejestratora, który pokazuje zawsze prędkość radiowozu. Jeśli na filmie przez co najmniej 300m masz taką samą wielkość mierzoną choćby linijką, to mieli podstawe, jeśli zaś choćby o milimetr wielkość Twojego pojazdu na ekranie przez czas pomiaru się zmienia - do obalenia, bowiem pomiar został wykonany nieprawidłowo.
  • Odpowiedz
@maxbor555 ja p------ę, bardzo mnie boli że przyjąłeś ten mandat xD Ja do 110 na pewno bym nie przyjął i wrzucił sprawę do sądu a o 2 km to bym ich wyśmiał, sprawa do wygrania z palcem w nosie zwłaszcza, że masz tolerancję 10% i margines błędu pomiaru
  • Odpowiedz
zauważyłem że po prawej blondyna siedzi więc odrazu myśl, że to jakiś sebek chce się popisać, więc podłapałem temat i podjechałem szybciej. I to był błąd :D

@maxbor555: To od tego mają te kobiety w policji:P
  • Odpowiedz
@maxbor555: w środowisku strzeleckim jak zaczęło nam brakować strzelnic to zaczęliśmy je budować i odbudowywać. Może to jest metoda? Myśle ze jest lepsza niż robienie kierowcom którzy lubią jeździć szybko złego pr-u i z-----------e 110 gruzami po zabudowanym :)
  • Odpowiedz
@martwy_kotek: eee, wcale nie gruz, całkiem dobre autko ( ͡º ͜ʖ͡º)
wiem, że są.. w kielcach można się przejechać najbliżej mnie, albo ta silesia, ale no to droga zabawa i do tego trzeba mieć zabawkę lepszą jednak
  • Odpowiedz