Wpis z mikrobloga

Co ma takiego w sobie #ps4 pro, żeby je wziąć zamiast #xboxone x oprócz exclusivów? Planuje na blackfirday kupić jakąś konsole, PS ma fajne tytuły na wyłączność, ale jakoś xbox mnie bardziej przekonuje.

#consolepeasants #konsole
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@memfis23: A czym ma cię przekonać do zakupu konsola jak nie grami? Jeśli nie interesują cię exy od sony to kup xboxa - jest tańszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@memfis23: Gry na Xboxie są tańsze i sam model X jest silniejszy od PRO z tego co pamiętam, ale mogę się mylić. Lecz tak jak wyżej napisałeś, ekskluzywne gry tylko na ps'a są genialne, dodatkowo o wiele większa społeczność.
  • Odpowiedz
Oprócz większej mocy Xbox one x odtwarza filmy w pełnym 4k, jest też cichsza. Niektóre exclusivy i tak potem wychodzą na X-a.
  • Odpowiedz
@memfis23: ja bym brał to co maja znajomi, ja popelnilem ten blad, kupilem xboxa gdzie wszyscy wokol maja ps i szybko mi sie znudzil. wydaje mi sie ze dodatkowo microsoft idzie w strone mocnego polaczenia xboxa z windowsem, wiec jesli masz dosc dobrego pcta to przemyślałbym dodatkowo fakt, ze wiekszosc gier moze wychodzic i na pc i na xboxa.
  • Odpowiedz