Aktywne Wpisy
#apple #iphone #komputery #informatyka
Uważam że jestem osobą biegłą z komputerami, przerobiłem dziesiątki linuxów, modyfikacje systemów, programowałem i składałem komputery. Ale tak s-----------o systemu jak Apple nie doświadczyłem.
Chcę pobrać nagrany iPhonem film. Podłączam go do komputera, wchodzę w folder iPhona i nie ma, są tylko zdjęcia. Na smartfonie jest ale kiedy przeglądasz media z poziomu kompa to nie ma. Spróbuj z poziomu iPhone
Uważam że jestem osobą biegłą z komputerami, przerobiłem dziesiątki linuxów, modyfikacje systemów, programowałem i składałem komputery. Ale tak s-----------o systemu jak Apple nie doświadczyłem.
Chcę pobrać nagrany iPhonem film. Podłączam go do komputera, wchodzę w folder iPhona i nie ma, są tylko zdjęcia. Na smartfonie jest ale kiedy przeglądasz media z poziomu kompa to nie ma. Spróbuj z poziomu iPhone
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój narzeczony się nade mną znęca. Potrzebuję pomocy
Nie chodzi o p-----c fizyczną, ale psychiczną. Nie wiem od czego zacząć. Nawet teraz z anonima mam wątpliwości czy o tym pisać. Może przesadzam? Może ze mną jest coś nie tak? To są rzeczy które słyszę od niego praktycznie codziennie.
Na początku było idealnie. Był czuły, troskliwy, zabierał mnie na długie spacery. Słuchał wszystkiego co mam do powiedzenia, był troskliwy. Czułam się
Mój narzeczony się nade mną znęca. Potrzebuję pomocy
Nie chodzi o p-----c fizyczną, ale psychiczną. Nie wiem od czego zacząć. Nawet teraz z anonima mam wątpliwości czy o tym pisać. Może przesadzam? Może ze mną jest coś nie tak? To są rzeczy które słyszę od niego praktycznie codziennie.
Na początku było idealnie. Był czuły, troskliwy, zabierał mnie na długie spacery. Słuchał wszystkiego co mam do powiedzenia, był troskliwy. Czułam się
Dzień doberek, pora wstać bo już 07:00:02, Poniedziałek, 12 listopada 2018. Imieniny: Renaty, Witolda, Jozafata. Słońce podniesie się dziś o 07:09. Świecić będzie 8 godzin i 42 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:30 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:52. Ciemna noc zapadnie o 17:15, ale gwiazd można wypatrywać od 16:31.
Wielkie słowo
Ciekawostka na dziś:
Brak pomysłu na obiad?
FASZEROWANA PAPRYKA Z SEREM HALLOUMI
SKŁADNIKI:
PRZYGOTOWANIE - WIDEO
Pogoda na dziś:
Promocje
- Dziś na pizza portal 20% rabatu na pizze w wybranych lokalach!
- 4 darmowe gry na Androida - link
- DYNASTY WARRIORS 9 Trial za darmo na Steamie - link
- Veritex za darmo na Steamie - link
Nie dostrajajcie odbiorników, nadajemy na #476fm w #wykopradio, don't worry be happy aby środa nie była zbyt straszna. Dzień dobry.