Wpis z mikrobloga

• 1
Pomocy. Najpierw w czym rzecz, a potem dla bardziej prawilnych napisze tło.
Gdzie w okolicy #warszawa #wawer zrobię od ręki drobne naprawy przez które nie wbili mi przeglądu? (serio drobne opis niżej) #motoryzacja #samochody
#tlohistorii
Moja żona mieszka w wawrze. Jej auto trafiło do mechanika. Pożyczyłem od szwagra, który zapomniał, że nie ma przeglądu. Pojechałem na przegląd a tam, że klakson nie działa i przewód hamulcowy do zamocowania bo trze o wał. Koniec smutnej historii. I teraz potrzebuje zrobić te usterki i dostać pieczątkę, bo zona w panice od kilku dni, że olaboga ona tym jeździła.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@7tytus: generalnie w dzisiejszych czasach żaden mechanik nie na terminów z marszu. Chyba że do d--y.
Przewód o wał? Co to rwd jakieś czy co ale i tak dziwne to mi się wydaje jakim cudem
  • Odpowiedz
@7tytus: Każdy warsztat, który znajdziesz w okolicy. Na upartego to można zrobić to nawet samemu jak tylko się wciśniesz pod samochód i masz chociażby drobne pojęcie o samochodach.
  • Odpowiedz
nie wcisne I nie mam

@7tytus: No to wystarczy pierwszy lepszy z brzegu. Sprawdzą bezpieczniki, okablowanie i samą syrenę a także zamocują przewód. Jak są ogarnięci to im to zajmie mniej niż 20 minut.
  • Odpowiedz