Aktywne Wpisy

Megasuper +444
Ci rolnicy to wstydu nie mają. Proszą o pomoc bo zbiory duże xD
źródło: temp_file1332029635011204532
Pobierz
Lowca90 +279
Drewno a zwłaszcza dębina jest niezwykle wdzięcznym materiałem w obróbce i pięknie wygląda w wielu kolorach. Inwestorzy chcieli unowocześnić i rozjaśnić klatkę schodową w swoim domu. Jako, ze schody byĺy poprawnie zamontowane i oprócz sĺabego wyglądu brazowej lakierobejcy nic im nie było, uznałem że nie ma sensu kłaść nowych a istniejące wystarczy odnowić. Za różnice w cenie lepiej jechać na dobre wakacje.
Po rozmowach zaproponowałem przemalowanie słupków, tralek i podstopni na biało
Po rozmowach zaproponowałem przemalowanie słupków, tralek i podstopni na biało
źródło: temp_file6995216154987791269
Pobierz

#lgbt #teczowepaski
Co do odzielania życia prywatnego od służbowego to nikt nie zasługuje na bycie oczernianym przez współpracowników, nie jest to absolutnie nieodłączną częścią "życia służbowego" i nie rozumiem czemu ktoś miałby znosić to z uśmiechem tylko dlatego, że dzieje się to w pracy.
No i się okazało że on sam jest jednym XD
@Wergiliusz: HR może tę sprawę rozwiązać na dwa sposoby — albo pozbywając się zgłoszonego… albo zgłaszającego. Ja bym nie ryzykował, szczególnie jeśli tamten jest starszy stażem.
Ale mówie - OP nie napisał czy to korporacja czy jakiś mniejszy zakład, jeśli to korpo to nawet nie ma się co zastanawiać bo HR stanie murem za opem. Jeśli mały zakład to może być różnie, ale szczera rozmowa z szefem jest wskazana. Jeśli nie
Ale jego nie wywalą za bycie wyszydzanym. Jego wywalą, na przykład, za spóźnianie się, zbyt długie przerwy obiadowe, niedokładną pracę, brak umiejętności współpracy z resztą zespołu…
To, jaki świat być powinien, nie ma znaczenia dla tego, jaki jest…
@artpop: Co w związku z tym? Czy za nienawiść samą w sobie przewidziany jest jakiś paragraf?
@artpop:
Za co?
@artpop:
Do moderacji się zgłoś xD