Wpis z mikrobloga

Mój kolega z pracy otwarcie przyznaje, że nienawidzi osób homo-/bi-/transseksualnych i z łatwością ich wyczuwa, ponieważ "otacza ich pedalska aura, której nie da się nie zauważyć".

#lgbt #teczowepaski
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ambiwalentnik: Dobrze, ale sam fakt że jesteś gruby, masz krzywy ryj, dygającą powiekę itp. też Cie na to naraża. Dlaczego ta grupa ma być gloryfikowana. Ludzie z natury są straszni i każdy powód jest dobry.
Serio uważasz, że ludzie najczęściej dostają w ryj na tle homo? Sam fakt, że homo jest chyba około 3-4% sprawia, że jest to nierealne.
  • Odpowiedz
Serio uważasz, że ludzie najczęściej dostają w ryj na tle homo? Sam fakt, że homo jest chyba około 3-4% sprawia, że jest to nierealne.

@Hazyl: ja nie uwazam, ja wiem, bo sam sie obracalem w towarzystwie homofobów, duzo kibicow pilkarskich, wielcy patrioci, udowadnianie meskosci i tak dalej. jesli tylko zauwazyli jakas slabosc w facecie, to od razu suneli w kierunku myslenia ze ktos jest homo i dostawał w ryj, cisneli wyzwiskami,
  • Odpowiedz
Dobra, odbiegłeś od tematu kompletnie.

ja nie uwazam, ja wiem,

Dobra statystyka. Pamiętam jak chodziłem do szkoły to głównie "grubasy" dostawały w ryj, no ale co ja tam wiem. Dyskryminujmy ludzi otyłych dalej i pokazujmy jak najgorzej na świecie mają homoseksualiści.
Widziałem bójki o partnerów, o nic, za bycie grubym, głupim, niepełnosprawnym, ale nie W RYJ DOSTAJE SIE ZA BYCIE HOMO!!!! Dlatego właśnie rzygam tym tematem i dlatego jestem przeciw. Dyskryminuje się
  • Odpowiedz
Dyskryminujmy ludzi otyłych dalej i pokazujmy jak najgorzej na świecie mają homoseksualiści

@Hazyl: nikt nie mowi ze najgorzej, ale maja zle i czas to zmienic. sam sie do tego przyczyn, to temat sie skonczy, a poki jestes anty, to tylko wzmacniasz reakcje. prosta logika. a jak na tyle jestes ignorant ze nie wiesz, ze wlasnie w latach mlodosci najwieksza obelgą było "bycie pedałem", plus ksiezulek mowil ze to grzech, sodomia
  • Odpowiedz
@artpop Zastanawia mnie za co miałby go zgłaszać. Za myślozbrodnię? Wielu ludzi tylko tak gada, bo nie przepadają za, jakby to powiedzieć, konceptem czy też stereotypem osób homoseksualnych. Nienawiść to mocne słowo, ale ludzie często używają go gdy po prostu coś ich drażni. Czasami gdy dowiedzą się iż osoba w ich otoczeniu jest homo nagle łagodnieją. Nie wszyscy, ale są takie przypadki. Pójściem na skargę do HR (XD) @Methelin tylko
  • Odpowiedz
@Ambiwalentnik: Widzisz ja Cie nie obraziłem, ty mnie obrażasz, ale uczysz mnie tolerancji. Jeżeli Cie obraziłem to powiedz gdzie, a jeżeli nie to czemu mnie oczerniasz i obrażasz?
  • Odpowiedz
@Methelin: Jeśli to duża firma to do HR, nie musisz wcale pracować z takimi ludźmi, z takimi poglądami niech kopie rowy. Nie rozumiem, że sam piszesz, że nie widzisz powodu - przecież ten człowiek cie w twarz oczernia w pracy. W miejscu, w którym spędzasz dużo czasu, ergo przez dużą część swojego teraźniejszego życia jesteś opluwany, a ty mówisz, że nie ma sprawy ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz