Aktywne Wpisy
nowszyja +41
Dlaczego Polacy to takie bezguścia? W ostatnich miesiącach przeglądałem sporo ogłoszeń sprzedaży mieszkań i to jest dramat jak kiczowato Polacy wykańczają mieszkania. Jak nie boazeria milenialsów, czyli pseudo kamień z Castoramy, który tłumie małpy przyklejały na połowie ścian w mieszkaniu 10 lat temu, to teraz płytki drewnopodobne i panele winylowe, czyli gumolit, symbol biedy lat 90-tych, a teraz nowa moda wśród milenialsów xD Dla Polaków styl i standard mierzony jest ilością wydanych
źródło: lazienka
Pobierz
zapalara +56
Troche o naszym IT. Sam jestem na UoP, ale pracowałem na B2B przez lata również (prawdziwe B2B dla klientów bez L4, miejsca pracy, godzin itd).
Mój komentarz do tego co robi rząd z umowami B2B.
Jak to wprowadzą nowe IT zupełnie sie zawinie stąd. W regionie do estonii, do rumunii, zaraz do ukrainy. Nie jesteśmy konkurencyjni już teraz, bez B2B to będzie dramat.
Durni
Mój komentarz do tego co robi rząd z umowami B2B.
Jak to wprowadzą nowe IT zupełnie sie zawinie stąd. W regionie do estonii, do rumunii, zaraz do ukrainy. Nie jesteśmy konkurencyjni już teraz, bez B2B to będzie dramat.
Durni

#53DevRSS.com - zbiór popularnych blogów związanych z programowaniem.Zapisz się na mirkoListę, aby otrzymywać powiadomienia.
Posty publikowane z tagiem #devrss są zbiorem wpisów z aktualnego tygodnia.
Polub również naszego Facebooka, gdzie znajdziesz wybrane wpisy oraz aktualne informacje na temat rozwoju projektu!
[general]
- Docker tip & scripts, czyli jak pracuję z kontenerami by justjoin
- Jak wygląda praca w Danii z perspektywy młodego deva by justjoin
- Jak wygląda biuro i praca u największego na świecie dostawcy technologii 5G? by bulldogjob
- Kim jest Product Engineer i dlaczego warto nim zostać by justjoin
- Syndrom oszusta, czyli dlaczego wystąpiłam na konferencji by wakeupandcode
[frontend]
- 15 Pytań na rozmowę rekrutacyjną z CSS by jcubic
- Napisałem tę samą aplikację w Vue i Reactcie. Zobaczcie różnice by justjoin
[more]
- Uczenie maszynowe, iOS i Core ML by devstyle
- Jak (nie) rozmawiać o narzędziach by poznajprogramowanie
- Git dla dociekliwych - git add by kot-zrodlowy
- Dev:Cast – 15 Jak wprowadzać nowe osoby do projektu? by devenv
Więcej ciekawych artykułów znajdziesz na stronie DevRSS.com
#programowanie #frontend #javascript #ruby #rubyonrails #java #python #php #csharp #dotnet #js #podcast #webdev #programista15k #informatyka
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen