Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +168
Widzieliście już stadion Puszczy Niepołomice dopuszczony po poprawkach do rozgrywania na nim meczów Ekstraklasy?
Te wieżyczki dla kamer Canal Plus wyszły trochę jak te z Auschwitz
#mecz #ekstraklasa #puszczaniepolomice
Te wieżyczki dla kamer Canal Plus wyszły trochę jak te z Auschwitz
#mecz #ekstraklasa #puszczaniepolomice
źródło: puszcza
Pobierz
Fjubens +23

Już jutro startuje Weekend z Wykopem! Czekają na Was: ciekawe wykłady w Collegium Da Vinci i Galerii MM, warsztaty i targi, między innymi z @IRONSKY_UAVTechnology oraz @zwinnemiasto szkolenia, atrakcyjne promocje, zwiedzanie wykopowej serwerowni z Beyond.pl, pieczenie rogali, turnieje bowlingowe w MK Bowling, Gotuj z Wykopem z Panem Pyrą, sobotnie party, koncerty, konkursy i wiele, wiele innych atrakcji!
Nie możemy się Was doczekać, mamy nadzieję, że spędzicie z nami fajny czas! (。◕‿‿◕。)
A teraz bardzo ważna informacja
Aby móc skorzystać z warsztatów i wykładów (a także innych atrakcji), niezbędne będzie posiadanie wykopowego identyfikatora. Identyfikatory będziemy wydawać w dwóch miejscach ---> tu informacja. Aby odebrać identyfikator należy podać swój login oraz numer uczestnika, który wyświetliliśmy Wam po zapisaniu się na listę uczestników: ---> tu sprawdź swój numer uczestnika
Śledźcie koniecznie tag ----> #wy pod nim będziemy informować o kolejnych atrakcjach!
#wykopparty #poznan #wykop #party #warsztaty #wyklady #targi #wykopowicze
@programistalvlhard: Nie - tak jak napisaliśmy wyżej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Odbieram identyfikatory kilkudziesięciu chyba już osobom, mogę Cię dorzucić do listy.
No i teraz wiem gdzie iść od razu po przyjeździe :) :)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_likNBlM25kluURa4bF2aX1P6Y7Y6F05N.jpg
Pobierz@wykop: ja jestem cale zycie a nie tylko jutro, bez sensu