Aktywne Wpisy

Salido +244
Minął 33. (z 66) dzień wakacji.
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
źródło: 1-453841-18
Pobierz
Gran +302
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria

Już jutro startuje Weekend z Wykopem! Czekają na Was: ciekawe wykłady w Collegium Da Vinci i Galerii MM, warsztaty i targi, między innymi z @IRONSKY_UAVTechnology oraz @zwinnemiasto szkolenia, atrakcyjne promocje, zwiedzanie wykopowej serwerowni z Beyond.pl, pieczenie rogali, turnieje bowlingowe w MK Bowling, Gotuj z Wykopem z Panem Pyrą, sobotnie party, koncerty, konkursy i wiele, wiele innych atrakcji!
Nie możemy się Was doczekać, mamy nadzieję, że spędzicie z nami fajny czas! (。◕‿‿◕。)
A teraz bardzo ważna informacja
Aby móc skorzystać z warsztatów i wykładów (a także innych atrakcji), niezbędne będzie posiadanie wykopowego identyfikatora. Identyfikatory będziemy wydawać w dwóch miejscach ---> tu informacja. Aby odebrać identyfikator należy podać swój login oraz numer uczestnika, który wyświetliliśmy Wam po zapisaniu się na listę uczestników: ---> tu sprawdź swój numer uczestnika
Śledźcie koniecznie tag ----> #wy pod nim będziemy informować o kolejnych atrakcjach!
#wykopparty #poznan #wykop #party #warsztaty #wyklady #targi #wykopowicze
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@lubie_pracowac_fizycznie: Dlatego Ty zostaniesz w domu, przed komputerem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
@wykop @a__s : idzie jakoś ogarnąć identyfikator po godzinie 19 w piątek? Praca + dojazd i nie da rady wcześniej :|
@ElCidX: Niestety nie. Możesz poprosić kogoś by odebrał za Ciebie. Osoba ta musi jednak znać Twój login i kod uczestnika.
@wykop Soina
źródło: comment_Cb7sjrfyNfaNz70db5043tGhlqG5r1rR.jpg
PobierzA ten bifor w określonym miejscu jest, czy każdy idzie gdzie chce?
@programistalvlhard: Na ostatnim piętrze Galerii MM - całe piętro zostało zamknięte dla Wykopowiczów (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_Bd6sOFVBKbkODNOuEkWgssGVdpr2bPS4.jpg
Pobierz#pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_hHwZiV94LxCn3vFvVwZSjNwQD4c8ULIO.jpg
Pobierz