Wpis z mikrobloga

• 1
Mirki, macie problem z ekranem w swoim Pocophone o którym tak trąbią w necie? No i ogólnie czy polecacie, bo chcę wziąć z allegro za 1,4k.

#poco #pocophone #xiaomi #smartfon
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Djoki: nope, żadnych problemów. Może, gdyby się uprzeć, leciutki prześwit podświetlenia na dole ekranu, widoczny tylko na ekranie zamykania systemu. Gdyby nie burza w necie nawet bym nie wiedział, że to mam.
Mała uwaga: nie gram ani nie piszę z prędkością światła, więc ewentualne problemy z dotykiem omijam z gracją baletnicy.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@katoda_ltd masz takie problemy z ekranem, musisz w specjalny sposób korzystać z telefonu, ale w ogóle Ci to nie przeszkadza? xD. W takim razie chyba muszę zrezygnować. Myślałem, że problem z wylanym wyświetlaczem dotyczy małego odsetka osób, a tutaj dochodzą kolejne problemy. Kupno tego telefonu to jak chodzenie po polu minowym, a nie mam zamiaru kupując nowy sprzęt liczyć na to, że akurat mój nie będzie zepsuty. Te problemy z dotykiem
  • Odpowiedz
@Djoki: nie u wszystkich, w przytoczonych przeze mnie wątkach jest masa wpisów osób, które nie zaobserwowały u siebie takich objawów. Mała uwaga: nie napisałem, że używam telefonu w specjalny sposób. Po prostu moje używanie fona nie daje tym problemom sposobu na zaistnienie. Nie gram na telefonie z definicji - tym samym problemy np. w PUBG nie mają u mnie możliwości wyskoczyć. Piszę dosyć wolno - tym samym problemu z lagiem
  • Odpowiedz