Wpis z mikrobloga

Jakie konto polecacie dla kogoś kto chce odejść od nieszczęsnego "eKONTA" w mBanku?
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@miki4ever: @kseon: A jakie karty ma DB? Bo też się zastanawiam nad zmianą konta, ale potrzebuję nie-debetowych (wrocławskie automaty nie chcą współpracować z moją obecną debetową), a z tego co widzę u nich chyba tylko takie? Czy może się mylę?
  • Odpowiedz
@sklaffe: Od 3 lat jestem w DB i nie narzekam. Teraz jestem za granica na stale i tez w sumie fajne, bo w bankomaty tu tez mam za darmo.

Do tego mam konta oszczednosciowe na niezlym procencie tam 24h, a co najwazniejsze nie dalem im nawet zlotowki przez caly ten czas na oplaty.
  • Odpowiedz
@miki4ever: Nieee, kredytowej nie chcę. Raczej chodzi mi właśnie o zwykłe konto, z możliwością korzystania ze wszystkich bankomatów plus 0 zł za prowadzenie i przelewy. I fajnie by było, jakby nie mieli tak popieprzonej polityki jak Pekao, które co rusz wydzwania do mnie z nową, super ofertą i którym zdarzają się częste przerwy serwisowe w bankowości elektronicznej.
  • Odpowiedz
@gaska: no to to jest w Deutsche Bank.

Jedyny "minus" jest taki, ze jak chcesz robic przelewy nie przez internet, telefon itp. tylko osobiscie w oddziale banku to jest konkretna oplata za to, ale mi sie jeszcze nie zdarzylo:)
  • Odpowiedz