Wpis z mikrobloga

• 0
@matiwoj11 chciałbym kupić bilety do zakazanego miasta online na 14.10.Z translatorem udało mi się przeklikac prawie wszystko. Dochodzę do pola w którym musze podać numer telefonu aby dostać kod weryfikacyjny i przejść do płatności. Tu jest problem. Polski numer uznaje za błędny (z zerami również), ale wysyła na niego kod :D jednak przy probie weryfikacji pokazuje mi, że numer jest nieobsługiwany :/. Jest jakaś bramka SMS albo ktoś może uzyczyc numeru
  • Odpowiedz
@Swiecorek co do numeru telefonu to niestety nie pomogę. Mogę Cię pocieszyć, że niemal na pewno nie byłbyś w stanie zapłacić za bilety bez karty UnionPay, Wechata lub Alipay.
  • Odpowiedz
@Swiecorek: trochę późno odpisuje, ale spokojnie kupisz bilet do Zakazanego Miasta na miejscu. Bez pośpiechu, ale spróbuj być w miarę rano, żeby mniej ludzi w środku było.
  • Odpowiedz
  • 0
@Robert542 problem w tym ze jesteśmy bardziej po 12 :) ale dziekuję za zainteresowanie. Problem rozwiązany. Życzliwa Mirabelka pomogła ( ͡ ͜ʖ ͡). Dodatkowo jak by ktoś szukał w przyszłości po wątkach to chińskie biura turystyczne mogą posrednoczyć w kupnie
  • Odpowiedz