Aktywne Wpisy
LukaszN +486
Mazurek odpytuje polityków: hue hue, no jako minister zdrowia powinna pani wiedzieć ile mamy obszarów depresji w Polsce
Mazurek "odpytany" przez gościa: TY GÓWNIARO NIE BĘDZIESZ MNIE POUCZAŁA! JAKIE MASZ W OGÓLE WYKSZTAŁCENIE BY TO ROBIĆ?!
#mazurek #bekazmazurka #sejm #kanalzero #rmffm
Mazurek "odpytany" przez gościa: TY GÓWNIARO NIE BĘDZIESZ MNIE POUCZAŁA! JAKIE MASZ W OGÓLE WYKSZTAŁCENIE BY TO ROBIĆ?!
#mazurek #bekazmazurka #sejm #kanalzero #rmffm
1-1-1-1 +166
Dlaczego dla Julek to pytanie sprawia taki problem? Przecież to najlepszy filtr na prawaków/mizoginów. Mówisz, że miałaś 50 i chłopy same się odfiltrują xD Chyba nie boisz się, że niepoprawna odpowiedź zabije produkcję copium w głowie twojego amanta?
#blackpill #p0lka #redpill #bekazlewactwa
#blackpill #p0lka #redpill #bekazlewactwa
#sapkowski #cdprojektred #wiedzmin #prawo #ciekawostkiprawnoprawnicze #biznes
Komentarz usunięty przez moderatora
@Merytoryk: No nie oni a pełnomocnik Sapka.
@Merytoryk: to jakaś silna, znana kancelaria znana z czegoś? ;p
Natomiast z tego co mi wiadomo, szefem działu prawnego i biznesowego CDR jest Rafał Kłoczko, adwokat i bardzo dobry specjalista w zakresie IP. Myślę, że gdyby nie spodziewali się problemów, to do ugody doprowadziłby sam ze swoim zespołem.
http://wiedzmin.wikia.com/wiki/Codringher_i_Fenn
https://www.saos.org.pl/judgments/253197
Najbardziej interesujący fragment:
Ciekawie to będzie obserwować, choć na prawie się nie znam.
Sapkowski z premedytacją odsprzedał prawa za pieniądze z góry, redzi chcieli dać procent ale nie chciał. Mam nadzieję że nie dostanie ani grosza, szanowałem i lubiłem go
@Merytoryk: za to masz plusa XD
@Merytoryk: Dla nosacza może i tak, ale sprawa wygląda tak, że dużą sławe zyskał Wiedzmin 3 za granicą i tym przebił się do masowego odbiorcy. Wcześniej wiesiek 1 ani 2 niebyły tak znane na świece. Dopiero 3 cześć była znana. Teraz najważniejsze to właśnie Wiedzmin 3 od CDR uzyskał sukces DZIĘKI CZEMU książki nosacza zostały przetłumaczone na masę języków
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ogar_Ogar: tak z ciekawości, ile Sapkowski musi zapłacić zaliczki sądowi?