Aktywne Wpisy

niewiemjakiwybrac +416
#nieruchomosci #bieda #lata90 #takaprawda
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
źródło: Przechhwytywanie
Pobierz
robert5502 +105
Bozia oczywiscie wszystko widzi, wszystko słyszy, wszystko wie...
Ale czasami czegoś nie dowidzi, wiec zaprasza do takiej drewnianej skrzyni na szepty ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazkatoli #religia #katolicyzm
Ale czasami czegoś nie dowidzi, wiec zaprasza do takiej drewnianej skrzyni na szepty ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazkatoli #religia #katolicyzm
źródło: Screenshot_2024-09-25-11-01-34-787
Pobierz

#szkola #c-----------t #studbaza #szkolastandard #gownowpis #j--------e
źródło: comment_qpOVGIoJlQ6rROJyTWiFDRrd2bd2eQzd.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@PanProgramista: no super, dowiesz się, że od 4 miesięcy przegina i zamiast chodzić na lekcje ćpa herę na śmietniku.
Mamy XXI wiek i technologie usprawniające kontakt, ale nie, tkwijmy w XIX wieku.
Uwierz - jeśli rodzic chce mieć w dupie wyniki, to nikt go na siłę do tej aplikacji nie zmusza. Nie chcesz - nie instalujesz, nie logujesz sie i nie sprawdzasz.
Jeśli zaś rodzic chce wspomóc dziecko w edukacji i w razie pojawienia się trudnosci reagować natychmiast a nie po semestrze - to teraz ma do tego
Sam maiłem średnie stopnie w szkole, w liceum miałem okropną frekwencję (ale nie, ze s----------m na cale dnie, zwykle urywalismy się z kumplami z ostatniego wosu czy innej religii na piwko za zakretem) i uważam, ze całkiem wyszedłem na ludzi.
A np z polskiego w lo miałem chyba ze 6 pałek za wypracowania które kobieta z uporem maniaka zadawała. Ale że ze