Aktywne Wpisy
Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy. To jest bowiem focaccia moja, która dla was będzie wydana.
źródło: Go-wyyFWkAEZlXo
Pobierz
purrminator +26
Od razu uprzedzam, nie zwracam za onkologa ( ಠ_ಠ)
Scrolluję FB, wypyerdala mi randomowo wśród "polecanych" takie COŚ. No przecież żeby z siebie .ysrać takie coś to trzeba mieć już jednocyfrowe IQ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdzie oni ten spam lepią, w psychiatryku? I do kogo to kierują, do pacjentów w pozostałych psychiatrykach?...
It's over dla tego społeczeństwa.
Scrolluję FB, wypyerdala mi randomowo wśród "polecanych" takie COŚ. No przecież żeby z siebie .ysrać takie coś to trzeba mieć już jednocyfrowe IQ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdzie oni ten spam lepią, w psychiatryku? I do kogo to kierują, do pacjentów w pozostałych psychiatrykach?...
It's over dla tego społeczeństwa.
źródło: codogurwy
Pobierz

Znałem go dobrze bo chodziłem z nim do podstawówki! Jego mama była tam sprzątaczką, wtedy uważałem to za coś cool, bo mama była w szkole i dawała mu pieniądze na czipsy i mógł wchodzić do pokoju szatniarek, który to był dla innych uczniów wielką tajemnicą. Kuba zawsze zostawał w szkole do późna, aż mama skończy pracę, a potem komunikacją miejską wracali razem do domu. z tegoż powodu Kuba był z mamą na wszystkich zebraniach. po którymś zebraniu była straszna inba, bo miał słabe oceny a matka w-------a po całym dniu sprzątania poszła z nim na zebranie. właśnie kończyła tego dnia zmywać podłogę w ostatniej sali i poszła prosto na zebranie. tak się w------a jego ocenami, że przy wszystkich zaczęła go okładać mokrą szmatą po ryju. zdziwienie i konsternacja. historia wydawała mi się na tyle żenująca, że nie mogłem w to uwierzyć, ale uwierzyłem gdy nazajutrz na twarzy Kuby zobaczyłem czerwone pręgi na ryju, które zostawiła mokra szmata. żenada po całości.