Wpis z mikrobloga

@zjadlbymbanana: albo jakiegoś VPSa za 5zł/m-c, ewentualnie na nazwie są promocje za kilka groszy miesięcznie (pierwszy rok, potem to koło 15zł/m-c) albo amazon, jak nie przewidujesz dużych zasobów i przepływu, to wyniesie kilka centów :P
  • Odpowiedz
@Snowdr0p: mam na nazwie kilka stron postawionych i od kilku lat nie narzekam, ani razu nic nie było źle. Śmieszą mnie takie opinie poparte totalnie niczym ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Arveit: Mam na nazwie 3 domeny i miałem 2 VPS'y. Jeden z nich działał znakomicie natomiast drugi wywalało średnio raz na 15 min. Spam na email. Support który odpisuje po tygodniu. Coś jeszcze?
  • Odpowiedz
  • 0
@Snowdr0p nic z tych rzeczy nie mialo u mnie miejsca, a jak mowie, mam kilkanascie domen, 5 vpsow i jestem u nich od dobrych kilku lat. To ze tobie cos sie dzieje, nie znaczy ze wszystkim, nie wolno tak generalizowac.
  • Odpowiedz
@zjadlbymbanana: kiedyś na taką fajną propozycję miał IDhosting (ale wtedy fakt często miał problemy z działaniem, choc - co mogę powiedzieć, szybko reagował właściciel i naprawiał jak spływały zgłoszenia, lub sam zauważył). Teraz najtańszy to 99zł/rok najtańsza opcja. Trzeba by zobaczyć co inni oferują. Ja wybrałem idhosting bo wtedy był jedna z nielicznych które oferowały postgresa i miał jednocześnie niskie ceny...
  • Odpowiedz
Dzięki wszystkim. Mnie akurat interesuje hosting, bo robię tę stronę dla kogoś i chciałbym mieć już wszystko gotowe i skonfigurowane. Co myślicie o webd.pl albo hekko.pl?
  • Odpowiedz