Wpis z mikrobloga

Coś wam opowiem bo już mnie w-----a to, jak broni się księży.
Kilka lat temu, moja koleżanka i jej przyjaciółki przystępowały do bierzmowania. Miały wtedy 14(!) lat. Ksiadz znacznie utrudniał im zdawanie pytan, nie zaliczał im dobrze napisanych sprawdzianów itd. Pozniej zaczął je dotykać gdy zostawali sam na sam w klasie, obejmować za biodra i mowic, ze mogą zaliczyć pytania w samochodzie. Oczywiście dziewczynki poszły do rodziców i wszystko powiedziały, rodzice poszli do dyrektora, jednak miał on w------e na początku, nauczycielki broniły księdza bo jak to, ksiadz jest święty! Dzieci teraz przez te komputry i telefony sa złe! Kilka dni pozniej sytuacja się powtórzyła, ksiadz proponował jednej s--s w samochodzie za zdanie pytan, dziewczyna to nagrała i poszła z rodzicami po raz kolejny do dyrektora. Ten się w końcu zamknal i uwierzył, księdza przenieśli na inna parafie i dalej tam uczy (parafia w Lipie, podkarpackie).
Dlatego uwazam film ,,Kler” za zajebisty. I niech jak najwiecej ludzi go ogląda. A p-------w j---c prądem. #bekazkatoli #kler #p-------a
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

parafia w Lipie, podkarpackie

@CzerstwyPalasz: To ja opowiem historię która się zadziała ~20km od tego miejsca. Pracowałem u lokalnego dostawcy internetu, który miał swoje stacje bazowe porozmieszczane po kościołach w okolicy - bo to zwykle najwyższe budynki we wsi. Najczęściej był to barter - my wam internet, wy nam miejsce na anteny. Generalnie się ich dopieszczało. Sam serwisantem nie byłem, ale ludzie odpowiedzialni za serwisowanie tych urządzeń od czasu do
  • Odpowiedz
@maniac777: no i tak jest wszedzie, tzn historia która opisałem działa się w Antoniowie, przenieśli go na Lipę. Zreszta teraz w Antoniowie jest ksiadz który jawnie się nie kryje z tym ze ma babę i ja dupczy po krzakach
  • Odpowiedz
@MagnusMaximus69: @CzerstwyPalasz: Piękne dowody anegdotyczne, tylko dlaczego w obu przypadkach nie było policji?
Dlaczego rodzice nie złożyli zeznań wraz z materiałem dowodowym?
Dlaczego nie zostały postawione zarzuty spowodowania wypadku pod wpływem alkoholu? Przecież to jest karane co najmniej 2 latami w więzieniu... Byłby z tego świetny artykuł: "Ksiądz spowodował wypadek pod wpływem alkoholu".
  • Odpowiedz