Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
co zrobic jak żona po 13 latach małżeństwa w odpowiedzi na to jak bardzo brakuje mi bliskości i zależy na seksie, odpowiedziała żebym sobie po prostu sam robił dobrze? nie zdradza mnie, po prostu tak jest że nie potrzebuje "zbyt często" a mi zależy na czułości...
jakieś porady?
#zwiazki #malzenstwo
───────────────────
co zrobic jak żona po 13 latach małżeństwa w odpowiedzi na to jak bardzo brakuje mi bliskości i zależy na seksie, odpowiedziała żebym sobie po prostu sam robił dobrze? nie zdradza mnie, po prostu tak jest że nie potrzebuje "zbyt często" a mi zależy na czułości...
jakieś porady?
#zwiazki #malzenstwo
───────────────────

soldado +751
Za mną dwie operacje wycięcia węzłów chłonnych i nareszcie jakiś pozytyw: ostatni tomograf nie wykazał komórek rakowych. Lekarz postawił sprawę jasno: bez leczenia rak powróci. Więc zaczynam immunoterapię. Rano 3 tabletki wieczorem dwie i tak przez rok. Jedyny minus to poranna pigułka musi być przechowywana w lodówce a szukuje mi się kilkudniowa podróż. Muszę zakupić przenośną lodóweczkę na insulinę, tylko wszystkie oferty są z Chin i wysyłka trwa min kilkanaście dni. No
Środek transportu jak każdy inny
@goomba-pl: że niby na stacjonarnym nie może próbować dojechać do pracy? Reprezentujecie lobby rowerów miejskich, górskich, czy co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pierwszy przyklad z brzegu w google
https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-rower-w-firmie
Zwykły rower nie brzmi tak zle.
@korni007: szkoda, że na mikro nie można dać minusa
Co ciekawe samochód wrzuciłem w koszty kilka miesięcy wcześniej.
Skoro jeżdżę do pracy rowerem to chyba nie jest to nic nadzwyczajnego. Księgowy też nie widział problemu.
@korni007: Państwo zabiera mi coraz więcej (bo chyba nikt kolejnych nowych podatków nie uznaje za podstawne), ja staram się im tylko utrudniać( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@goomba-pl: przy homeoffice można rowerem dojeżdzać do urzedów ( ͡° ͜ʖ ͡°)