Sam Aion bardzo fajnie się zapowiada, mam dopiero 47lvl ale fabularnie zdobywanie leveli jest dobrze zrobione. Lokacje, mini bossy 1 vs 1 na plus, chociaż może trochę za łatwo. Ale ja prdl te eliksiry przemiany tak niszczą klimat gry, że kurde utworzyłem sobie zajebistego bohatera, a mi go zmieniają w pingwina żebym musiał szybciej biegać czy atack speed :/
@Nihomme: nawet nie wiesz ilu ludzi odpuszcza teraz grę w Aiona, poważnie. Wszystko przez te transformacje, które są obrzydliwe zarówno wizualnie, jak i pod kątem funkcjonalności. Czuję się jak w pieprzonym zoo. Nie to po spędzam masę czasu w kreatorze i nie po to dropie najfajniejsze skiny, żeby wrzucić sobie durnego kota. I średnio interesuje mnie fakt, że mogę usunąć wygląd (z potek się akurat nie da), bo ważne, że
@Nihomme: wiesz co, na forum EN jest naprawdę spore poruszenie. Community manager jest bez przerwy maglowany, wręcz hejtowany i dzisiaj wrzucił info, że coś mają zamiar w październiku wrzucić, jakiś event, ale nie napisał, o co dokładnie chodziło. Przypuszczam, że się w pewien sposób ugięli, bo o ile w KR system transformacji przypadł ludziom do gustu, tak w EU nie na ma na to szans i muszą się dostosować do
#aion