Wpis z mikrobloga

@d___b: Wg mnie Zenbox, mogę dać wręcz reflink. Pewnie są tańsze ale jakoś nie ufam + w Zenboxie nigdy nie miałem ani przestojów, zawsze wsparcie w dodatkowych sprawach i serwer wytrzymywał nawet wykop effect i to w wersji ekstremalnej czyli gdy wprost link do strony wchodził na głowną z płomieniem :D
  • Odpowiedz
@Narrorek: Meeh, on jest jak sam przyznaje dość narwany (jeśli to akurat nie ty ;D bo nie wiem czy on tu czasem też nie jest :D ) wg mnie niemiarodajny przykład kompletnie. Ja jak dotad mam tylko swietne doswiadczenie i rekomenduje go wszystkim klientom. Jeszcze nigdy nie było problemów i sie ogolnie ciesze ze w koncu cos tak zaufanego mam. Inna sprawa ze jak widze po ich kolejnych serwerach dochodzących
  • Odpowiedz
@Saeglopur: nie, to nie ja - jeżeli Tobie się sprawdza i masz taka a nie inna opinie - very well. Niech OP sam sobie porówna. Ja mam złe doświadczenie i tego sie trzymam i nie polecam.
  • Odpowiedz
Hej, @d___b możesz sprawdzić naszą ofertę: www.futurehost.pl/serwery-www. Z kodem rabatowym FH50 za nasz najtańszy pakiet zapłacisz tylko 5, a nie 10 zł netto / miesiąc. W cenie domena .PL za 0 zł na rok, zaufany certyfikat SSL i jeden z najbardziej chwalonych supportów. Sprawdź też nasze pozostałe ekstra bonusy.

Zapraszamy do 14 dni darmowych testów!

Z pozdrowieniami,
zespół Futurehost.
  • Odpowiedz