Aktywne Wpisy
Bully37 +451
#mecz Mecz komentuje Komentator, który zakończył Karierę komentatora po Finale MŚ w 2022 roku.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.

Może kobiety nie były bezpośrednią przyczyną upadku imperium wykopowego, ale na pewno są jego najlepszym dowodem.
Dopadła mnie dzisiaj nostalgia i wpadłam na pomysł, żeby przekopać stare wiadomości z Mirabelkami. I powiem Wam szczerze – kiedyś to było. Rozmowy o wszystkim: od rowerów, przez kosmos, po przepisy kulinarne i zwykłe #chcepogadac. Człowiek przegląda, wspomina… a potem zauważa, że większość kont już dawno nie istnieje. Smuteczek.
Przypomniały mi się też Mirabelki-legendy, które
Dopadła mnie dzisiaj nostalgia i wpadłam na pomysł, żeby przekopać stare wiadomości z Mirabelkami. I powiem Wam szczerze – kiedyś to było. Rozmowy o wszystkim: od rowerów, przez kosmos, po przepisy kulinarne i zwykłe #chcepogadac. Człowiek przegląda, wspomina… a potem zauważa, że większość kont już dawno nie istnieje. Smuteczek.
Przypomniały mi się też Mirabelki-legendy, które
źródło: IMG_3467
Pobierz

Xs Max 512GB kosztuje ponad 7k, czekam tylko aż wyjdzie shitsung o zbliżonej cenie(a to się powoli dzieje, bo kiedyś ceny androidów z górnej półki mocno odbiegały od apple, ale ostatnio to się zmieniło), który po roku będzie do wywalenia, bo nie będzie oficjalnych aktualizacji i jeśli ktoś nie zrobi portu na lineageos
@TheFlashes: zrozumiałbym ten argument gdyby apple miało monopol ale nie ma
Fakt, nie ma a mogla by byc. Tyle ze applowska kosztuje zbyt duzo zeby zaczeli ja dodawac wiec nic dziwnego, ze nie dodaja. Z drugiej strony mam taką od macbooka, a nie uzywam jej do ladowania iphona bo
Mercedes zarabia na swoich autach wiecej niz Skoda na swoich, ciekawe czemu xD
Żaden telefon nie będzie zamulał przy 3GB ramu. Ale za to każdy telefon będzie zabijał aplikacje w tle jeśli ma tylko 3GB ramu
@dob3k: Nie muszę nawet tego komentować.
No nie. Dlatego ze inaczej dzialaja te systemy. iOS w odroznieniu do andka aplikacje usypia i masz ja dokladnie taka jaka zostawiles a nie ubitą. Jak bedziesz mial chwile to sobie sprawdz.
Dlaczego? To jest najnowszy model dla osob o mniejszym budzecie. Tak jak seria A Mercedesa jest dla osob ktore nie stac na serie S, E albo chociaz C. To nie znaczy ze beda go rozdawac za pol darmo nie? "Budzetowiec" mercedesa moze byc w cenie "luksusowej" Skody i nadal nazewnictwo jest prawidlowe tylko trzeba troche inaczej patrzec.