Wpis z mikrobloga

Marcin Karasucki nazwał swoją partnerke, mówiąc delikatnie "prostytutką" z Roksy, sytuacja miała miejsce na początku roku.
Ja jeje tak nie nazywam, to Ty Marcin ją tak potraktowałes przy publice 20k, dzięki Tobie straciła jakikolwiek szacunek ;) Teraz pada ofiarom memow na wykopie takich ja ten ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nasz cały tag nie zrobił jej tyle złego co Ty, i taka jest prawda kumpel, essa ;)
#danielmagical #rafonix
K.....o - Marcin Karasucki nazwał swoją partnerke, mówiąc delikatnie "prostytutką" z ...

źródło: comment_yVh0Uz09Z1ic9G7ShDgJaawkn8WvDqVr.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@allladino: a jaki mają zasięgi nasze memy na tagu rafonix czy magical? xD on zrobił to na laive przy 20k ludzi plus szoty po pare set tysięcy wyświetleń, plus nagrane filmy przez inne osoby z komentarzem do tej stuacji ( ͡° ͜ʖ ͡°) mój mem maksymalnie zobaczy z 500osób a jego wyczyn zobaczyło z milion ludzi ;)
  • Odpowiedz
@Kabaneiiirooo: To nie piernicz, ze zaczelo sie to od pamietnego streama . Wypok jedzie bezlitosnie po Kindze od lat , gdyby miala slabsza psychike to by nawet sie mogla wyhuśtać - byly podobne przypadki . To, ze nie macie zasiegu to nie znaczy, ze nie jestescie qrwami niszczacymi dla beki niewinną dziewczyne i tyle w temacie .
  • Odpowiedz
@allladino: Ano, dla mnie te memy o Kindze są po prostu dnem już. Dziewczyna sobie spokojnie żyje, ogarnęła tego Krasulę do całkiem niezłego stanu, nie robią żadnej patoli, a tutaj buractwo się d------o, bo nie lubią Lordozy.
  • Odpowiedz
@allladino: Każda szanująca się i mądrą dziewczyna , nie zadalaby sie z Rafonixem a na pewno by nie wróciła do niego po tym co jej zrobił. Wychodzi na to że jest idiotka, i tu już musisz się ze mną zgodzić.
  • Odpowiedz
@NoFasForever: w sumie to racja z------m z tym meme, KINGA PRZEPRASZAM jesteście zajebisci super z was para, to nic że pokazaliscie dzieciakom brak szacunku do bliskiej osoby po czym nie miało to żadnych konsekwencji dlatego jak wasza druga połówka was zdenerwuje zwyzywajcie ją od szmat kazcie jej w---------c a potem jakby nić wrocicie do siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Marcin spoko już jest ogarnięty chłop 25lat
  • Odpowiedz