Aktywne Wpisy

Ryksa +29
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

vartan +21
Codzienna pogoda na ziemi przez 4,5 miliarda lat, aż ludzie zaczęli używać plastikowych słomek oraz butelek bez przytwierdzonych do nich nakrętek ( ͡º ͜ʖ͡º)
#globalneocieplenie
#globalneocieplenie
źródło: temp_file954611376277076143
Pobierz

LINK DO MOJEJ GRY Z JAM-a - jak, ktoś z was mirki i mirabelki ma ochotę zagłosować na moją pracę to z góry dziękuje za oddany na mnie głos. Jak macie jakieś pytania to zapraszam do ich zadawania.
*zaznaczam, że sama gra to tylko prototyp rozgrywki ... (temat gamejam-a : gatunek gry bez jakiejś głównej mechaniki, wiec wpadłem na coś w stylu gry Breakout tyle, że bez mechaniki odbijania się kulki od ścian).
#gamedesign #gamedev #gry #tworczoscwlasna
pograłem chwilę, pomysł ciekawy, ale jedno mnie mierzwi... nie potrafię się przyzwyczaić do ruchu po okręgu. Gdybym grał gałką byłoby to intuicyjne, a myszką ciągle myślę, że im dalej w prawo wychylę mysz tym bardziej okrąg zatoczy. Moja idea byłaby taka, że w prawo obracasz przeciwnie do ruchu wskazówek zegara, w lewo
Flappy Bird?
Jak będzie dobry hype na ten mój "arkanoid-owy" twist, to może i zrobię z tego pełnowymiarową grę.