Wpis z mikrobloga

#hosting #webdev

Jaki polecacie hosting z obsługą MySQL, poczty, php i obsługą 2 domen ?

Dzisiaj dostałem maila od o12.pl(wcześniej netlook.pl) i jestem w szoku, bo dowalili mi 360zł na rok a wcześniej płaciłem nieco ponad 100zł.

https://linuxpl.com
Czy to będzie dobra alternatywa z pakietem W1GB ?
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JoeBlade: sohost i domeny ovh, moim zdaniem najtańsza opcja, sohost ma bardzo przyjazny i szybki support, nawet tutaj przez wykop, dodatkowo mają dość tanią ofertę. Ovh do domen, bo prawdopodobnie nigdzie nie znajdziesz taniej i notabene stabilniej (nawet wykop stoi na ovh z tego co pamiętam, ale to jest troche bardziej antyrekalma ( ͡° ͜ʖ ͡°) ), dodatkowo ovh też ma w miarę spoko support, tylko
  • Odpowiedz
@JoeBlade, u nas znajdziesz wszystko, czego szukasz (bazy danych MySQL bez limitu, konta e-mail i FTP bez limitu, PHP 7.1, strony, domeny i subdomeny bez limitu): www.futurehost.pl/serwery-www

Pakiet startowy to tylko 10 zł netto/miesięcznie a z kodem promocyjnym FH50 możesz jeszcze obniżyć koszt o 50%. W tej cenie, otrzymasz także kreator stron, instalator aplikacji, domenę .PL gratis na pierwszy rok i inne ekstra bonusy – sprawdź: www.futurehost.pl/promocje

Z pozdrowieniami,
Zespół
  • Odpowiedz