Wpis z mikrobloga

@dizzydom: hmmm, to jeśli ma rzadko drukować, to nie wiem czy kolor wchodzi w grę. Wtedy jest obawa, że tusze w głowicy będą zasychać. Kupując drukarkę atramentową, trzeba mieć świadomość, że drukować należy minimum 2 kartki tygodniowo plus należy pamiętać o czyszczeniu głowicy.

Może jednak urządzenie wielofunkcyjne czarno-białe laserowe?

Pozdrawiam, Rudy z DrTusz.pl
@dizzydom: szczerze poleciłbym odrobinę dołożyć i kupić Brother DCP-J105. Bardzo sprawdzony sprzęt wielofunkcyjny. Nie słyszałem jeszcze od klientów złego słowa i najważniejsze - świetnie śmiga na zamiennikach.
Link do drukarki u mnie: https://www.drtusz.pl/urzadzenia-atramentowe-urzadzenie-wielofunkcyjne-brother-dcp-j105-p-5674.html

Jak wygląda eksploatacja? Jak wspomniałem wyżej, nie kupuje się do niej oryginalnych tuszów, a zamienniki bo świetnie działa z zamiennikami.
Komplet (4 kolory) kosztuje u mnie 71,99 zł i wydajny jest na blisko 7 tysięcy stron (przy zachowaniu
@dizzydom: nie znam tego modelu. Próbowałem znaleźć info, na jakie wkłady działa, to nie ma info w necie.
U mnie w sklepie też nie wyszukuje tego modelu, więc przykro, ale nie umiem nic o tym modelu napisać.

Pozdrawiam, Rudy z DrTusz.pl