Takiego s--------a znalazłam w domu rodzinnym. Używałam tego aparatu wiele lat ale potem odlozylam na półkę bo swiatlomierz przestał działać. Dziś go sprawdziłam i... wszystko działa! Na dodatek znalazłam klisze. Będzie powrót do dawnego hobby. Ale się jaram! #fotografia #fotografiaanalogowa
@gram_w_mahjonga: w zenicie rodziców również zepsuł się światłomierz i dałaś nadzieję, że może cudownie w nim też zadziała :D nic nie zastąpi klimatu tych zdjęć
@osaaldona opukaj lekko aparat i wystaw na mocne światło i tam sprawdzaj. Mi na chwilę znów nie działał ale opukalam dłonią i posprawdzalam i nagle magicznie zadzialal
@ketrabbit nie wiem jak zenity ale praktiki to ciężkie s--------y. Wiadomo rzucać nim nie należy ale potrzasnac czy puknac dłonią to nic się nie stanie chyba tylko rękę można polamac :)
@gram_w_mahjonga: Dzień dobry! Od paru miesięcy się zabieram, żeby wypstrykać kliszę ale mam jakiś irracjonalny strach, że coś pójdzie nie tak ( ͡°ʖ̯͡°)
Będzie powrót do dawnego hobby.
Ale się jaram!
#fotografia #fotografiaanalogowa
Od paru miesięcy się zabieram, żeby wypstrykać kliszę ale mam jakiś irracjonalny strach, że coś pójdzie nie tak ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@jedrus7: Przecie ci w ręce nie wybuchnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)