Aktywne Wpisy

Nie_fair +4
Zastanawiam się czy istnieje jakaś alternatywa jedzenia tzn jakiś produkt w formie płynnej albo w tabletkach który zawiera wszystkie składniki potrzebne do podtrzymania funkcji życiowych ale żeby nie miało zbytnio smaku i zapachu, chodzi mi o to by odzwyczaić się od tradycyjnego pokarmu który wymaga przyrządzenia i dodawania składników oraz wymaga czasu na spokojne spożycie.
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś

Umeraczyk +11
Zrobiłem se przerwę na szynach

źródło: temp_file1643934108740280543
Pobierz
mam autko 42047 - nie wiem jakim cudem dostaliśmy 2. Jedno młody próbował złożyć i tak go położyć i znalazłem po latach :> Pudełko otwarte, ale złożyłem go przed chwilą i brakuje dosłownie jednej lampki niebieskiej i takiej "rurki" którą bankowo każdy kto ma lego znajdzie. I jest to element swoją drogą końcowy, nie mający wpływu na działanie mechanizmu ani nawet efekt wizualny. Czy ktoś ma może też coś w tym stylu? w sensie zdublowane i chciałby się wymienić? Mogę posłać pierwszy jak coś. W grę wchodzi technic (mogę dopłacić) lub duplo - tu obojętne co.
#wymianazwykopem
Mam parę kilo takich rozkompletowanych zestawów i parę techniców które mi drugi syn lvl 2 rozwalił :>
Zestaw z 2016 roku.
@ryceszzz: Wybierz jedno :P
Na bricklink.com bez problemu dokupisz braki.
Nie potrzebuję tych części, bo nie chcę dwóch takich samych. Jak się nikt nie zgłosi to za kilka dni zrobie rozdajo