Aktywne Wpisy

jamestown +20
#raportzpanstwasrodka Ostatnio Khmerska fuszerka wyprowadzała Klapka z równowagi, co nie przeszkodziło mu wziąć najtańszego fachowca do położenia cegieł i w dzisiejszym gniocie chwalił postępy w budowie.
Ja specjalistą budowlanym nie jestem, ale nawet na chłopski rozum patrząc na to widać, że chyba coś jest nie tak z tymi łukami.
Jest tutaj jakiś ekspert, który powie czy to jebnie czy "myli się pan"?
z chatagpt:
Wykonanie łuku z cegły to jedno
Ja specjalistą budowlanym nie jestem, ale nawet na chłopski rozum patrząc na to widać, że chyba coś jest nie tak z tymi łukami.
Jest tutaj jakiś ekspert, który powie czy to jebnie czy "myli się pan"?
z chatagpt:
Wykonanie łuku z cegły to jedno
źródło: new angkor wat
Pobierz
Jagoo +14
Łódź summer festiwal, nie wiem ile ludzi przyszło, ale godzinę temu przestali wpuszczać ludzi xd
#lodz #lodzsummerfestival #imprezy
#lodz #lodzsummerfestival #imprezy
źródło: temp_file633976299755869937
Pobierz

Gdyby kiedyś Wam przyszło stawiać cokolwiek gdziekolwiek w oparciu o domenę zakupioną w nazwa.pl i skierowaną na ich serwery DNS, mam pewne ostrzeżenie.
Nazwa.pl wymusiła korzystanie z certyfikatów wydanych przez LetsEncrypt i Certum, nie dając możliwości usunięcia tych dostawców z listy dostawców zaufanych.
Mimo najwyższego bezpieczeństwa jakim firma się chwali, nie ma możliwości zablokowania generowania certyfikatów przez LetsEncrypt i przez firmę Certum. Przy chęci wygenerowania innego certyfikatu, trzeba poznać nazwę wydawcy i ją dodać, nie ma możliwości wyłączenia całkowicie tego zabezpieczenia.
Więcej info: https://forum.rootnode.pl/topic/87-opinie-o-nazwapl/?do=findComment&comment=7764
@theqkash: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@getin: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@radekrad: bitch please