Aktywne Wpisy

Ryksa +23
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

vartan +14
Codzienna pogoda na ziemi przez 4,5 miliarda lat, aż ludzie zaczęli używać plastikowych słomek oraz butelek bez przytwierdzonych do nich nakrętek ( ͡º ͜ʖ͡º)
#globalneocieplenie
#globalneocieplenie
źródło: temp_file954611376277076143
Pobierz

Mają do tego prawo, to ich własność intelektualna ¯\_(ツ)_/¯
Ogólnie sam jestem za stronami archiwizującymi gry, ale ale nie zapominaj, że to właściciel praw ma pełny dostęp do ich dystrybucji. Psioczenie na nintendo to zwykłe cyganienie.
Komentarz usunięty przez autora
Akurat dla nich jest to opłacalne. Oni żyją ze sprzedaży konsol pod swoim brandem a nie z supportu dla innych
@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf: @Kryspin013: @The_Pelek: @
@Defender: Ja też tego nie rozumiem, ale jakby nie było mają do tego pełne prawo.
@Kryspin013: Nikt nie twierdzi, że to proste i łatwe. Po prostu za kilka lat mogą postanowić stworzyć coś takiego ze swoimi gierkami. XD
Rynek wtórny? Na portale aukcyjne (lub na ich użytkowników) wystarczy nasłać kancelarię i załatwione/zastraszone - wtedy pozostanie pokątna sprzedaż bazarowa. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Autorytet Cliff Bleszinski twierdził parę lat temu że całkowity zakaz odsprzedaży byłby najlepszym wyjściem "dla branży".
Biblioteki? One najczęściej podlegają samorządom lub instytucjom