Wpis z mikrobloga

Dziękuję za ten jakże ciekawy początek R2 :))))) Aż wyjść z wyścigu musiałem żeby zobaczyć to jeszcze raz :)))
W R1 było odrobine nudniej, udało mi się dojechać do mety :)

Z fartem mordeczki ale w ACL się już nie zobaczymy :*

#acleague #simracing
D.....T - Dziękuję za ten jakże ciekawy początek R2 :))))) Aż wyjść z wyścigu musiałe...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@skethoo: Na moje to ostrożnie próbował wrócić. To nie był jakiś nieprzewidywalny ruch.

@DFGT: Masz jakieś ligi na oku? A co do incydentu to IMO pierwszy kontakt przypadkowy, RA bym powiedział. Drugi - szkoda gadać.
  • Odpowiedz
@DFGT: Chociaż w sumie to Manux kompletnie nie miał po co się tam w--------ć, bo do następnego zakrętu by i tak nie wyprzedził a był w prawo więc nic by pewnie nie ugrał.
  • Odpowiedz
albo co lepsze zahamować z pełną mocą xD

@DFGT: No i w sumie przez to, że Cryptone zahamował o wiele bardziej niż powinien wyszedł na tym najlepiej z was trzech. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@DFGT: To jest w sumie zabawne. Całe PRO ma najwyraźniej podejście "muszę z---------ć, żeby we mnie nie wjechali" po czym spinują na tych hardach czy tam na czymkolwiek jadą i wywołują karambol na całą stawkę.
  • Odpowiedz
@DFGT: Wina nie. Ale to jest jak z trafieniem na wymuszającego pierwszeństwo przy wyjeździe z podporządkowanej, kiedy jest trochę czasu na reakcję. Można albo nie robić nic, skasować sobie samochód i bić się z ubezpieczycielami, albo dać po hamulcach, nagrać gościa na kamerkę i po fakcie p----------ć. Wina tak czy inaczej jego.

Co kto lubi.
  • Odpowiedz
@DFGT: I żeby nie było: też byłem w kanapce na pierwszych zakrętach i też spadłem na koniec. Tylko ja kanapkowałem na własne życzenie.
  • Odpowiedz