Aktywne Wpisy

Ibiryd +455
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
źródło: IMG_7160
Pobierz
pastarri +33
Mój sąsiad pali na balkonie, dym wlatuje przez moje otwarte okna do pomieszczeń w moim mieszkaniu. Nie da się zostawić okna otwartego, bo zaraz czuć dym. Non stop siedzi na balkonie i pali - dziennie spokojnie mu schodzi paczka fajek jeśli nie więcej.
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie

skończyłem (?) interfejs dla MLP projektu #grycharytatywne
Każda uwaga jest na wagę złota :)
https://xd.adobe.com/view/05cd557c-6d2f-46eb-43b4-a98c05aa35fc-73fc/
hasło: GryCharytatywne2018
#ux #uxdesign #webdesign
Na ekranie gry już to nie nachodzi na siebie (tam gdzie będzie realna gra)
Robisz ten projekt charytatywnie?
Co do hasła to po ostatnich testach zmieniłem i obecne hasło testowałem i było już ok...
Homepage:
1) Nachodzące na siebie bloki nie wyglądają na intencjonalne i jeśli stoi za tym jakaś koncepcja, to jest niezrozumiała.
2) Jako user chcę wiedzieć, w co będę grał - teraz nie wiem, czy w ogóle mi
Zgadzam się ze wszystkim, co wypisał @Ned. Podsumowałabym to w skrócie: wagowanie informacji ( ͡º ͜ʖ͡º) W ogóle nie widoczna uzbierana kwota, niewidoczna nazwa gry, niewidoczna organizacja, na która zbieramy. Na stronie ze statystykami - kategorie (rekordowy dzień, dzisiaj etc.) wyglądają na ważniejsze, niż same dane.
A propos
Część z nich to zagadnienia z którymi się już zmierzyłem. Część jest nowa. Poszukam rozwiązań, potestuję i na pewno wrócę do Was :) Jeszcze raz dzięki. O takie mirko nic nie robiłem :)