Aktywne Wpisy

Soczi +393
#policja #stopcham #polscykierowcy
Sytuacja z wczoraj. Przechodzę przez pasy, zauważam tak zaparkowane auto, centralnie na pasach. Akurat przejeżdża policja to zatrzymałem radiowóz i pytam pana i pani policjant "czy można tak zaparkować samochód?". I tu się powoli zaczyna karuzela. "Które? Jak zaparkowane?", no te tutaj, centralnie na pasach i pokazuję palcem. Swoją drogą oddalone jest o 6 m od nich. W odpowiedzi usłyszałem, że no "raczej"
Sytuacja z wczoraj. Przechodzę przez pasy, zauważam tak zaparkowane auto, centralnie na pasach. Akurat przejeżdża policja to zatrzymałem radiowóz i pytam pana i pani policjant "czy można tak zaparkować samochód?". I tu się powoli zaczyna karuzela. "Które? Jak zaparkowane?", no te tutaj, centralnie na pasach i pokazuję palcem. Swoją drogą oddalone jest o 6 m od nich. W odpowiedzi usłyszałem, że no "raczej"
źródło: 1000001886
Pobierz
kecajek +263

![Canon wprowadza opłatę $5/mc za 1080p w trybie webcam [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7033f416f8a86b54eeb1d87569a6a2bd5d4bf7ca964e5d3483e92e48b74db2b0,q80.jpg)
Mimo że tag #wykopoweprzeboje nie zyskał na popularności (4 plusy wpisu i 0 obserwujących) to mam nadzieję że jakoś z czasem się to rozrośnie ;)
Zastanawiam się nad formatem głosowań. Uzbierałem 160 piosenek i widzę trzy wyjścia:
1. Robię 16 grup po 10 propozycji i dalej przechodzi 5 utworów, potem z 80 robię 8 grup po 10 i znów przechodzi 5 itd. aż do finałowej dziesiątki
2. Tak jak w wyjściu pierwszym, tylko od jakiegoś etapu (niech to będzie etap, w którym pozostanie 40 piosenek) przechodzą dalej tylko 4 i robimy drabinkę z pojedynkami 1 na 1
3. Moim zdaniem najmniej sprawiedliwe, ale może mirki wolą takie wyjście: od razu 1 na 1 aż do finału, w którym będziemy głosować spośród 5 piosenek
wybierajcie w #ankieta , jaki system chcecie
#glupiewykopowezabawy #80s
źródło: comment_Urz4mt7vRcSMq2W5wdfnxH2xCahRSA4t.jpg
PobierzJaki system wybrać?