Aktywne Wpisy

#p0lka #przegryw #incel #polakicebulaki #blackpill
Jestem właśnie po owocnym weekendzie z uroczym, tureckim hakiem. Przystojniak nie dość, że spisał się w sypialni, to jeszcze traktuje mnie jak księżniczkę. Sam z siebie przygotował dla nas posiłek, nie musiałam nawet o nic prosić. Naprawdę dziewczyny, zagraniczni faceci to jest to. Nie traćcie czasu na prostackich p0lusów, którzy chcą z was zrobić popychadła i nic z siebie nie dają. Nie mają ani inteligencji, ani urody
Jestem właśnie po owocnym weekendzie z uroczym, tureckim hakiem. Przystojniak nie dość, że spisał się w sypialni, to jeszcze traktuje mnie jak księżniczkę. Sam z siebie przygotował dla nas posiłek, nie musiałam nawet o nic prosić. Naprawdę dziewczyny, zagraniczni faceci to jest to. Nie traćcie czasu na prostackich p0lusów, którzy chcą z was zrobić popychadła i nic z siebie nie dają. Nie mają ani inteligencji, ani urody

30062018 +967
Czyli co chłop się utopił od razu pod domem, gdzie psy zgubiły trop.
Także teraz słucham wyjaśnień droga policjo
- kogo złapał pies?
- kogo widzieli żołnierze?
- czyja była patelnia po jajecznicy?
- kogo szukaliście kilka kilometrów dalej helikopterami przez kilka dni?
#grzegorzborys #gdynia #borys
Także teraz słucham wyjaśnień droga policjo
- kogo złapał pies?
- kogo widzieli żołnierze?
- czyja była patelnia po jajecznicy?
- kogo szukaliście kilka kilometrów dalej helikopterami przez kilka dni?
#grzegorzborys #gdynia #borys

#naukaprogramowania #programowanie #programista15k
@TargonTM: nie jest, musisz dużo ćwiczyć, i przestawić myślenie na myślenie obiektowe.
Obiektowe jest trudne dla tych osób, które mówią, że im książki niepotrzebne i z tutoriali oraz kopiując kod wszystko ogarną.
@JanekGreen: to jest dobra książka, ale na początek trudna do czytania. Polecam coś lżejszego, a tą potraktować jako
Komentarz usunięty przez autora
co do zadań to krąży po necie lista programów które warto napisać przy nauce danego języka
@mk321: hortsman? Bo go zamówiłem właśnie
@TargonTM: nie ma. To nie strukturalne, że wejdziesz sobie na SPOJ-a i będziesz trzaskał pętle i IF-y. Możesz wziąć dowolny problem i napisać go obiektowo.
@TargonTM: naucz się najpierw programowania obiektowego. Jak przeczytasz kawałek książki, to ze wszystko zrobisz projekt.
Przykładowo, idziesz srać.
JAk można wymyślić projekt do sracza? A no można. Symulacja/gra sracza. Jakie potrzebujesz
@TargonTM: tak, Horstmann.
Ale jest jeszcze fakt drugi.
Fakt 2: Wynika to jedynie z problemów z szybkością działania pierwszych wersji i twórcy uznali, że nic się nie stanie jak najprostsze elementy nie będą obiektami, jeśli będzie to trochę szybciej działać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale java była, jest i będzie językiem projektowanym jako język obiektowy. Wszystko albo
Java-Kompendium programisty
Java Rusz głową
Nie masz pomysłu na projekcik? Zacznij od najprostszych np. na start napisz może kalkulator BMI albo klasę liczb zespolonych ( ͡° ͜ʖ ͡°)